Ho Chi Minh City, Grand Hotel

Vietnam

Prachtig Frans koloniaal hotel met een rijke geschiedenis. Het interieur van het hotel is zeer netjes en statig met een ruime marmeren lobby en vele houten meubilair.

Locatie

Het hotel is in het hart van Saigon gelegen te midden van vele bezienswaardigheden. U bevindt zich op een kleine afstand van de Ben Thanh markt, Saigon River, Opera House en Notre Dame kathedraal.

Accommodatie

Het hotel bestaat uit 2 gebouwen, een New Wing en een Old Wing en heeft 104 kamers. De New Wing heeft 12 verdiepingen en beschikt over 2 kamertypen: superior room en deluxe new room. De kamers zijn netjes ingericht, een Franse styling staat centraal.  De Old Wing heeft slechts 3 verdiepingen en beschikt over  3 verschillende kamertypen: deluxe old room, deluxe suite en een Grand suite. De kamers in de Old Wing zijn erg karakteristiek en zeer Frans en elegant ingericht. Wij raden u aan om te verblijven in de Old Wing, waar u nog vele prachtige details kan vinden van de Franse tijd. Iedere kamer en suite van het hotel heeft airconditioning, satelliet tv, toegang tot internet, minibar, telefoon, minibar, kluis, haardroger en koffie en theefaciliteiten.

Voorzieningen

Het hotel heeft een restaurant, een bar en een casino. Verder biedt het de volgende faciliteiten: een zwembad, fitnesscentrum, uitgebreide spa, wasservice, geldwisselkantoor, roomservice, reisbureau en diverse andere services.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.