Hanoi, Hotel Mövenpick

Vietnam

Het Mövenpick hotel in Hanoi is een pracht als u van moderne uitstraling houdt. De vriendelijke en behulpzame medewerkers verwelkomen u met een lach. De sfeer is er warm door de combinatie van smaakvolle kleuren, vooral het restaurant is bijzonder gezellig. Het hotel is benoemd tot het beste zakenhotel van Hanoi, maar als toerist is het hier ook heerlijk vertoeven.

 

 

Locatie

Hoewel het hotel zo’n 20 minuten lopen buiten het oude kwartier ligt is het nog steeds een prettige plek. De wijk is wat zakelijker en staat vol met prachtige koloniale panden. Het grote voordeel is dat bijna elke kamer uitzicht over de stad biedt. In de oude stad is dit haast niet mogelijk. Er zijn chique winkels en goede restaurants direct om de hoek.

Accommodatie

Er zijn 3 soorten kamers met allen dezelfde stijlvolle inrichting. De vloeren in de kamers zijn van hout en achter het bed ligt een karpet wat zorgt voor een warme atmosfeer. De tv kast is een leuke zilverkleurige ladekast met mooie handgrepen als accent. Er staat een mooie, zwart velourse stoel met voetenbankje in de hoek bij een tafeltje. De schrijftafel staat speels in de ruimte. De badkamer is luxe en mag gezien worden vanuit de kamer. Dit is mogelijk gemaakt door het venster met witte, houten jaloezieën voor de nodige privacy. De wastafel is van marmer en er zijn vele spiegels. Verder beschikt elke kamer over een safe, toiletgerei, badjassen en sloffen, koffie- en theefaciliteiten en een minibar. Aansluiting voor computer is aanwezig.

Type kamers:

-         superior deluxe: de kamer is 30m2 en heeft alleen een douche

-         premium deluxe: deze is hetzelfde maar 5m2 groter dan de superior.

-         Junior suite: de grootste van de drie met een aparte living. In de badkamer is een bad en een aparte douche. Het leuke detail is dat er in de badkamer nog een klein kaptafeltje met krukje is gecreëerd. Ook is er een inloopkast.

Voorzieningen

In het hotel kunt u gezellig ontbijten en gebruik maken van een uitgebreid buffet met veel keus in westerse stijl. Ook is hier gelegenheid tot lunch en diner à la carte. De gym biedt voor de sportievelingen genoeg uitdaging, hoewel er geen zwembad is.

In het hele hotel is wifi maar helaas niet gratis. Verder mogen we de gebruikelijke faciliteiten als: roomservice, laundry service, een tourdesk, e.d. niet vergeten. Het zal zonder twijfel een bijzonder prettig verblijf zijn in het Mövenpick hotel.   

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.