Hanoi, Mercure Hanoi La Gare

Vietnam

Wat een mooi gebouw: een en al historie. Het Mercure Hanoi La Gare is gevestigd in een statig koloniaal gebouw. Het is geen groot hotel. De binnenkant van het hotel is modern. De ligging is gunstig, tegenover het treinstation, vandaar de toevoeging La Gare. U wandelt hiervandaan gemakkelijk naar de belangrijkste bezienswaardigheden zoals het mausoleum van Ho Chi Minh, zijn huis en de tempel van de Literatuur.

Locatie

Het Mercure Hanoi La Gare is vrij rustig gelegen in het Dong Da-district: tegenover het treinstation. Hanoi’s belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de Temple of Literature en het Ho Chi Minh-mausoleum zijn vlakbij. In ongeveer 20 minuten loopt u naar het oude centrum waar de leuke en gezellige ambachtsstraatjes zijn. Ook de Franse wijk is wat verderop. Hier zijn ook de meeste restaurants te vinden. U kunt voor weinig geld een taxi nemen.

Accommodatie

Het hotel beschikt over 102 kamers. De kamers zijn modern en smaakvol ingericht, niet echt ruim (evenals de badkamers). In alle kamers treft u airconditioning, kluis, minibar, room-service, radio in de kamer, satelliettelevisie, telefoon, brandalarm, wifi, toiletartikelen, haardroger, badjassen en slofjes. U heeft de keuze uit 3 kamertypen;

-          standaard kamer

-          superior kamer

-          deluxe kamer

Voorzieningen

Het hotel heeft een mooi restaurant en een trendy bar & lounge. Het restaurant serveert heerlijke Vietnamese en internationale gerechten. De receptie/ lobby is vrij klein. Er is geen zwembad. U kunt er ook fietsen huren.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.