Halong Bay, Pelican cruise

Vietnam

De boot is bij uitstek dé manier om het prachtige Halong Bay te verkennen. De Pelican cruisemaatschappij heeft zeer goed onderhouden en gezellige boten met bijzonder vriendelijk personeel. Men doet er alles aan om u de mooiste Halong Bay-ervaring te laten beleven.

Locatie

Varen door een van de meest unieke gebieden van de wereld, Halong Bay. Vanuit Halong City vertrekken de boten richting de fameuze rotspieken.

Accommodatie

De cruise-operator van Pelican cruises heeft 3 boten, allen hebben 22 hutten, verdeeld over 2 dekken. maximum 44 personen. Alle hutten hebben airconditioning en een groot raam wat open kan om te genieten van de prachtige omgeving. U heeft  beschikking over een kleine badkamer met toilet, douche en een wastafel. Verder in de hut: kluisje, minibar, föhn en slippers. Ook is er wifi aan boord.

 

Kamertypen:

  • Deluxe: 18m2, met tweepersoonsbed of twee aparte bedden en een klein balkon. Voor een derde persoon kan een matras op de grond bijgeplaatst worden. 
  • Suite: gelijk aan Deluxe, maar dan op de tweede etage gelegen.
  • Family Deluxe: 36m2, twee kamers met tussendeur. Een kamer met tweepersoonsbed, en de andere met twee aparte bedden. 
  • Family Suite: gelijk aan Family Deluxe, maar dan op de tweede etage gelegen.
  • Royal Suite: 30m2, met kingsize tweepersoonsbed en ruim privé-terras met ligstoelen. Dit kamertype ligt aan de achterkant van het schip. Badkamer met bad (jacuzzi) en aparte douchecabine.

 

 

 

Voorzieningen

De boot beschikt over een uitstekend restaurant en een gezellige bar. Tevens kunt u heerlijk op het dek genieten van de rust en het mooie uitzicht vanuit een ligstoel. Er worden meerdere talen gesproken op de boot, de crew is u graag van dienst.

Mocht u zin hebben in een massage, er is hiervoor een aparte salon aan boord. In het kleine souvenirswinkeltje vind u wellicht net dat ene waar u naar op zoek was. In de vroege ochtend kunt deelnemen aan Tai Chi lessen. Kortom, u hoeft u niet te vervelen. 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën