Sapa, Eco Palms House

Vietnam

De huisjes van het Eco Palms House liggen tegen de berghelling geplakt, met uitzicht over de eindeloze rijstterrassen van de Muong Hoa vallei. De chalets en bungalows zijn op traditionele wijze met natuurlijke materialen gebouwd, geïnspireerd door de architectuur van lokale bergstammen. Alle huisjes hebben een terras met uitzicht over de vallei, een heerlijk plekje om de dag te beginnen en eindigen. Na een fikse wandeling is het heerlijk om rond de open haard in het restaurant uit te puffen met een drankje. Ga hier zeker ook een hapje eten, de kaart is uitgebreid en alles is vers bereid met organische ingrediënten. 

Locatie

Als u kiest voor Eco Palms House verblijft u niet in het rommelige stadje Sapa, maar een paar kilometer erbuiten. Midden tussen de rijstterrassen van de Muong Hoa vallei. Verken de omgeving te voet, en wandel naar de dorpjes in de vallei. U ziet mensen van de lokale stammen in de velden en bij hun huizen aan het werk. 

Accommodatie

De bungalows en chalets van Eco Palms House zijn met natuurlijke materialen gebouwd en in Vietnamese stijl ingericht. De kamers zijn knus en comfortabel. U heeft uw eigen terras of balkon met zitje. Elke bungalow heeft een kluisje, koffie- en theefaciliteiten, klamboe, verwarming en een badkamer met houten badkuip en douche. De chalets en bungalows hebben alle een tweepersoonsbed. Een extra bed voor een derde persoon kan bijgeplaatst worden. 

 

Kamertypen:

  • Chalet: een rijtje huisjes met uitzicht over de vallei. Leuk detail: vanuit de badkuip kijkt u via een groot raam de vallei in. 
  • Traditional Bungalow: met houten vloeren, en daken bedekt met palmbladeren zijn deze bungalows echt 'traditional'. Gebouwd in de stijl van de bergstam de H'mong. Vanuit uw bed kijkt u door de glazen wand de vallei van Muong Hoa in. De Traditional Bungalows liggen wat verder uit elkaar dan de Chalets. 
Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant
  • Bar
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën