Mui Ne, Cham Villa's

Vietnam

Cham Villa’s is het kleinste en meest sfeervolle boutique luxury resort in Mui Ne. Werkelijk een paradijsje! In de weelderige tuin met mooie boeddhabeelden liggen de villa’s verscholen. Hier is het genieten van rust en klasse. Uniek in het drukke Mui Ne! Het is een zeer geliefde plek en daarom vaak volgeboekt helaas. Uiteraard doen wij ons uiterste best voor u als u voor deze bijzondere accommodatie kiest. 

Locatie

Cham Villa’s ligt in een langgerekte tuin met aan het einde de zee en het privé-strand. Van de bedrijvigheid op het strand van de grote resorts is hier geen sprake. Aan de hoofdweg waar deze accommodatie ligt bevinden zich allemaal winkeltjes en restaurants waar u ’s avonds gemakkelijk lopend heen kunt gaan. Het centrum van het oorspronkelijke vissersdorp Mui Ne is zo’n 5 km van de villa’s gelegen, waar ook de zandduinen zijn.

Accommodatie

Dit boutique-achtige hotel beschikt slechts over 18 villa’s. Er zijn 2 verschillende soorten villa’s; een gardenview villa en een beachfront villa. Beide typen villa’s zijn mooi gelegen in een jungle van bloemen, planten en palmbomen. Op het ruime terras kunt u heerlijk zitten. De inrichting is bijzonder smaakvol waar houten meubilair en mooie lichte accenten centraal staan. Het interieur is zeer elegant. Alle villa’s hebben airconditioning , satelliet tv, minibar, kluisjes en een uitgebreide badkamer.

Voorzieningen

Door de invloed van de Duitse eigenaar zijn er in het restaurant ook westerse gerechten te krijgen. Het restaurant ligt midden in de tuin, helaas niet aan de zee. Het zwembad met ligbedden geeft het gevoel van jungle en is heerlijk rustig. Op het privé-strand is gezorgd voor strandbedden en parasols.

U kunt gebruik maken van de wasservice of een tourtje boeken bij de receptie. Er zijn (voornamelijk Engelse en Duitse) boeken te leen. Uiteraard is hier ook een heerlijke spa. 

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën