Kon Tum, Indochine

Centraal Vietnam

Prachtig gelegen aan de boulevard van de rivier staat het grote Indochine hotel. Kon Tum heeft weinig keus aan accommodatie. Dit eenvoudige driesterren hotel is goed te doen. We proberen altijd een kamer met rivieruitzicht voor u te boeken want dat is echt de moeite waard. Verder heeft het helaas niet veel sfeer maar het is echt het beste ter plaatse.

Locatie

Vanuit het hotel is het stadje prima te voet te verkennen. De houten kerk is ongeveer 10 minuten lopen. Vlak om de hoek is een heel gezellig en goed restaurantje om ’s avonds lekker te kunnen eten, het heet: Dabla restaurant.  Echt een aanrader.

Accommodatie

Dit 63 kamers tellende hotel ziet er groter uit dan het daadwerkelijk is. De helft van het gebouw is nog leeg. Er zijn 3 soorten kamers, hoewel wij er maar 2 aanbieden. Van de deluxe kamers zijn er 36 en er zijn 2 suites. De superior kamer boeken we liever niet. Een nadeel van dit hotel is zijn de airco’s, ze zijn aanwezig en werken uitstekend, maar voor uw raam staat de airco van de kamer beneden.. Dit brengt wat geluidsoverlast met zich mee als hij is ingeschakeld. Oordoppen kunnen een uitkomst zijn.

Faciliteiten van de kamer: slippers, tv, airco, kluisje, shampoo- en badschuim, koffie- en theefaciliteiten.

Voorzieningen

Het ontbijtbuffet in het restaurant op de eerste verdieping bestaat voornamelijk uit Vietnamees eten. Mocht u liever een broodje eten dan wordt er speciaal voor u een stokbroodje met ‘la vache quiry’ en yoghurt uit de koelkast gehaald.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën