Hotels in Hoi An

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Hoi An. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Vietnam. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Hoi An? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Hoi An, Beach Resort

Rivier en zee vinden elkaar bij het ruim opgezette Hoi An Beach Resort. Een heerlijk strandresort met veel faciliteiten.

Hoi An, Little Hoi An Boutique Hotel

Lieflijk kleinschalig hotel, heel leuk ingericht, aan de oever van de Hoai Rivier en zeer nabij de oude stad gelegen, maar net buiten de drukte.

Hoi An, Little Beach Boutique Resort

Mooi resort op loopafstand van het eigen privé-strand. Ook gaat er op gezette tijden een shuttlebus naar het centrum van Hoi An. 

Hoi An, Palm Garden Resort

Zoekt u een echt tropisch strandresort dat luxueus is ern direct aan het strand van Hoi An ligt? Dan is het 5* Palm Resort echt iets voor u! Dit prachtige resort is zeer ruim opgezet...

Hoi An, Victoria Hotel

Het Victoria Beach Resort is een prachtig resort dat pal aan het strand nabij Hoi An ligt. Het hotel is gebouwd als een traditioneel vissersdorpje, met smalle straatjes en vijvers.

Hoi An, Betel Garden Villa's

Gastvrijheid en een gezellige informele sfeer zijn de sleutelwoorden in deze kleinschalige accommodatie. De nette kamers staan in een goed verzorgde tuin vol met bloemen.

Hoi An, Riverside Resort

Niet al te groot resort, met een prachtige ligging tussen de rijstvelden aan de oever van de rivier. U loopt door de tuinen naar uw kamer alsof u door een dorp loopt, erg sfeervol.

Hoi An, Four Seasons The Nam Hai

Als u op zoek bent naar absolute topklasse dan hoeft u niet verder te zoeken. The Nam Hai is écht een fantastisch hotel! Dit luxe resort behoort tot de Four Seasonsgroep. De enorme tuin...

Hoi An, Swiss Belhotel Golden Sands

Het Swiss Belhotel Golden Sands is een luxueus hotel wat de mooie warme oosterse sfeer met moderne styling heeft weten te combineren.

Vietnam-Gionne
Gionne
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Contact met Gionne