Cat Tien National Park, Green Hope Lodge

Vietnam

Knus guesthouse met huisjes in ruime tuin, grenzend aan de rivier. Even met de ferry oversteken en u bent in het Nam Cat Tien National Park.

Locatie

Ongeveer 600 meter lopen naar de ferry om over te steken naar het Nationale Park. De Green Hope Lodge ligt in een zich net ontwikkelend dorp nabij het Nationale Park. Omdat de accommodatie in het park zelf zeer beperkt is, komen er steeds meer guesthouses, hotelletjes en homestays aan de overzijde van de rivier. Prima te doen. U kunt eenvoudig excursies naar het Nationale Park boeken of een fiets huren om er op eigen gelegenheid op uit te gaan. Eén nadeel: de eerste veerboot gaat om 07.00 uur en de laatste om 19.00 uur; u kunt dus geen excursies in de vroege ochtend of avond maken. Er zijn enkele eenvoudige lokale eetgelegenheden in het dorp.

Accommodatie

Er zijn 11 kamers verspreid over een rommelige tuin. 8 kamers hebben uitzicht op de rivier en 3 kamers kijken uit op de tuin. De meeste kamers zijn in 2-onder-1 kap huisjes gevestigd en er is 1 houten huis in het midden met 2 kamers op de 1e etage met een veranda ervoor. De kamers zijn basic, maar prima: er staat een bed en een stoel in. Maar er zijn ook een koelkast, een ventilator en om het bed hangt een klamboe. Elke kamer heeft zijn eigen badkamer met warm water. Dus eigenlijk alles wat u nodig heeft.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Fietshuur (maar kijk even naar de kwaliteit van de fietsen en vergelijk deze met de fietsen van het Nationale Park)
  • Douches voor klanten die laat vertrekken
  • Wifi
  • Paar spulletjes te koop bij het restaurant
  • Wasservice
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.