Cao Bang, Thanh Loan hotel

Vietnam

Pal naast de overdekte markt en aan de rivier staat het Thanh Loan hotel. Dit eenvoudige hotel heeft heel ruime kamers zonder poespas. Voor een twee sterren hotel is het redelijk goed. Een prima rustpunt tijdens uw reis.

Locatie

Dit smalle, hoge stadshotel staat in hartje centrum van Cao Bang. ’s Avonds zijn in de buurt wat lokale restaurantjes te vinden voor een lekker maaltijd, kies er een waar wat mensen zitten, dan weet u zeker dat het goed is. Naast het hotel is elke dag markt.’s Morgens ook langs de rivier.

Accommodatie

In de grote kamers staan houten bedden met mooie afwerking. Er is een badkamer met douche en toilet. U heeft warm water van de boiler. Er hangt geen douchegordijn. De slippers in de kamer kunt u gebruiken. Verder is er een koelkastje en airconditioning met een koele en warme stand. U kunt een kopje thee- of koffie zetten en tv kijken. Het zijn ruime en schone kamers. Sommige kamers hebben uitzicht op de rivier. Alle kamers hebben dezelfde inrichting. Er zijn ook driepersoonskamers.

Voorzieningen

Het ontbijt in dit hotel is heel karig. In de ochtend kunt u er ontbijten en kiezen uit 3 opties: Vietnamese noedelsoep, rijstpapieren pannenkoekjes of een broodje met jam.

Voor 's avonds raden we u aan om een restaurantje in de buurt op te zoeken. U kunt gebruik maken van gratis wifi in de lobby.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.