Can Tho, Mekong Eyes

Vietnam

De Mekong Eyes is een traditioneel schip met alle moderne gemakken van deze tijd. De boot is 39 meter lang en 8,5 met breed en gebouwd door lokale vakmensen uit Vietnam. De ogen die u op bijna elke boeg van de boten in de Mekongdelta ziet staan voor goed geluk, een wakkere benaming en snel en veilig reizen. De hectieke Mekongdelta kunt u vanaf deze luxe, kleine cruiseboot in alle rust aanschouwen. Het heerlijke zonnedek biedt u daartoe alle mogelijkheden. Onderweg legt u hier en daar aan om ook het leven van dichtbij te kunnen beleven. Een betere manier om de waterrijke Mekongdelta te leren kennen is er niet.

Locatie

U vaart tussen Cai Be en Can Tho over brede vaarwagen. Om ook tussen de eilandjes te kunnen komen stapt u over in een sampan (kleine, houten boot).

Accommodatie

De Mekong Eyes is de grootste boot van de vloot van deze organisatie. Er kunnen maximaal 30 passagiers aan boord waardoor er nog genoeg ruimte overblijft om elkaar niet voor de voeten te lopen. De oppervlakte van de boot is dan ook ca. 250 m2. Er zijn 15 royaal ingerichte tweepersoonskamers met enkele of dubbele bedden, elk met een eigen badkamer met douche en warm water, kledingkast, airco en ventilator. De kamers zijn goed geïsoleerd tegen de warmte en geluid. Elke hut heeft een vrij groot raam met prachtig uitzicht over de Mekong en zijn zijrivieren.

Voorzieningen

Er is een ruim restaurant op het benedendek waar u kunt genieten van culinaire specialiteiten uit Vietnam. Tevens biedt de bar mogelijkheden tot het drinken van een wijntje of sapje.

Het stijlvolle bovendek heeft een heerlijke lounge waar u kumt relaxen en de indrukken van het fantastische landschap en het drukke dagelijks leven op de rivier op u in kunt laten werken. Op het bovenste dek is het zonneterras. Terwijl u lekker ligt te zonnen kunt u een koel drankje bestellen bij de vriendelijke medewerkers. 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën