Dalat, Ana Mandara

Vietnam

Dit luxe villa resort is schitterend gelegen op de flank van een heuvel. Heel vredig aan de rustige kant van de stad, daarom wel ver uit het centrum. Het is een unieke opzet van oude, koloniale villa’s die van binnen zijn omgebouwd tot hedendaagse, moderne huizen. Prachtig! Elke villa heeft meerdere kamers en kan daardoor door meerdere mensen geboekt worden, ook als u niet bij elkaar hoort. Uiteraard is het ook mogelijk om de hele villa af te huren. Deze villa’s nodigen uit voor een langer verblijf in Dalat, minimaal 2 nachten.

Locatie

De villa’s van Ana Mandara liggen prachtig, in een groene omgeving met uitzicht over de vallei. In vroegere tijden was dit de koloniale villawijk. Nu zijn dezelfde villa’s úw onderkomen in Dalat. Het centrum is met de taxi nog geen 10 minuten rijden.

Accommodatie

Er zijn 17 villa’s uit de twintiger en dertiger jaren omgebouwd en liggen verspreid in een parkachtige omgeving. In totaal zijn er 65 gastenkamers verdeeld over de villa’s, van een drie kamer tot een vijfkamer villa met in elke kamer een bijbehorende badkamer. In elke villa is de living ingericht als een huiskamer en u beschikt ook over een volledig ingerichte keuken. Dit gedeelte deelt u met andere gasten. Het is mogelijk om het ontbijt en eventueel ook het diner in uw eigen villa te gebruiken. Dit wordt voor u geserveerd (hier betaalt u extra voor).

Voorzieningen

Een sfeervol restaurant is boven op de heuvel gelegen en in een ronde vorm gebouwd. Hier wordt het ontbijtbuffet aangeboden en ook de a la carte diners. Tevens is er een prachtige wijnzolder waar u op afspraak diverse wijnen kunt proeven.

Mocht u actief willen zijn dan kunt u terecht in het zwembad met prachtige houten vlonders er omheen waar u kunt genieten van de zon. Of laat u verwennen in de spa, waar u in alle rust omringd door een serene sfeer kunt kiezen uit diverse verschillende behandelingen. Er worden ook dagexcursies georganiseerd door Ana Mandara.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën