Bouwsteen Ontdek het bijzonder Whale Island

Vanaf Nha Trang rijdt u in 3 uur naar de pier waar u de boot neemt naar Whale Island. Het kleine eiland is gelegen in een baai in de Zuid Chinese Zee. De locatie van dit charmante maar eenvoudige resort is vrij uniek. In de avond kunt u ontspannen dineren in het sfeervolle restaurant of een heerlijke cocktail drinken in de bar terwijl u geniet van de rust en het uitzicht over zee.

Chalets aan het strand
Rustig eilandverblijf
Snorkelen
Vietnam-Gionne
Gionne
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.

Reis van dag tot dag: Ontdek het bijzonder Whale Island

Dag 1   Nha Trang - Whale Island

Dag 2   Whale Island

 

Dag 3   Whale Island

Dag 4   Whale Island - Nha Trang

100% maat werk

Dag 1 Nha Trang - Whale Island

U wordt opgehaald door uw chauffeur bij uw hotel of van de luchthaven. Het is ongeveer 3 uur rijden naar de pier waar de boot naar Whale Island vertrekt. De boot brengt u in ongeveer 15 minuten naar het Whale Island Resort.

 

Whale Island ligt in de Zuid-Chinese Zee. Men zegt dat dit een van de betere snorkel- en duikplekken is van Vietnam, maar het is niet te vergelijken met échte duikoorden zoals bijv. in Maleisië of Thailand. Het resort is gelegen in een mooie baai. De unieke locatie van het resort is de reden om hier te verblijven, het enige resort op dit eiland is charmant. U loopt vanuit uw bungalow zo de zee in. In kleine baaitjes zijn wat strandjes te vinden. Het is hier erg mooi en nog rustig. Als u een stukje loopt komt u bijna geen mensen meer tegen. Helder water, prachtige palmbomen, echt genieten hier!

 

Overnachting op Whale Island.

Inclusief transfer en boottocht

 

Dag 2 - 3 Whale Island

shutterstock_236060938 whale(13)

Deze dagen zijn ter vrije besteding.

 

Overnachtingen op Whale Island.

Inclusief ontbijten

Dag 4 Whale Island - Nha Trang

U vaart met een boot van het resort terug naar de pier in ongeveer 15 minuten. U wordt opgehaald door uw chauffeur en in ongeveer 3 uur naar de luchthaven of naar uw hotel in Nha Trang gebracht.

 

Inclusief ontbijt, boottocht en  transfer

 

Einde arrangement

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën