terug naar overzicht

Bouwsteen Van Mekongdelta naar eiland PhuQuoc

In het kort over Van Mekongdelta naar eiland PhuQuoc

De Mekongdelta, het waterrijkste gebied van Vietnam bestaat uit eilanden en eilandjes, brede rivieren en smalle slootjes, rijst- en fruitplantages en een bijzonder vriendelijke bevolking. Per boot verkent u de Mekongdelta van Zuid-Vietnam. Vervolgens reist u door naar PhuQuoc, een prachtig, tropisch eiland voor de zuidkust van Vietnam.

U kunt hier heerlijk genieten en luieren op het prachtig strand. U kunt hier prima wandelen of fietsen door het heuvelachtige binnenland. Ook is dit prachtige maar vooral rustige eiland zeer geschikt om te snorkelen in de helderblauwe zee.

Vietnam-VanVerre108 phu quoc

Route

Dag 1   Mekongdelta, Can Tho

Dag 2   Phu Quoc

Dag 3   Phu Quoc

Dag 4   Phu Quoc

Dag 5   Phu Quoc, vertrek

Vietnam14  (62)

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Vietnam. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, en wij passen uw reis graag aan uw wensen aan. Als u ergens langer of korter wilt verblijven dan passen wij dit voor u aan. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

Tips

  • Vanuit Ho Chi Minh City kunt u ook rechtstreeks naar Phu Quoc vliegen, en dan na Phu Quoc naar de Mekongdelta reizen (of dit gebied geheel achterwege laten).
  • In onze zomermaanden valt...

Overige informatie

Accommodaties

Wij boeken goede middenklasse tot luxe hotels. In deze reis hebben wij een selectie gemaakt van 3*/4* hotels. Als u een ander hotel wilt tijdens de reis: geen probleem, wij passen dit graag in een offerte voor u aan. We bieden praktisch alle goede hotels aan. Zie ook tabje hotels.

 

Vervoer

De transfers zijn met privé-auto/busje en Engelssprekende gids in de Mekongdelta. In de delta vaart u grotendeels. NaarPhuQuoc neemt u het vliegtuig.

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen (of meer) is.

Het is dus een privé reis, geen groepsreis.

 

De vluchten naar Vietnam

Vluchten naar Vietnam: wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.