Bouwsteen Mekongdelta cruise

Wat is er nu meer ontspannend dan vanaf het dek van deze mooie, traditionele jonk de fascinerende Mekongdelta aan u voorbij te zien trekken. Af en toe een stop onderweg om de mensen te ontmoeten en het leven van dichtbij te zien.

Het is de beste manier om kennis te maken met de ‘graanschuur’ van Vietnam.

Slapen aan boord schip
Varen met kleine bootjes
Bezoek drijvende markt
Vietnam-Gionne
Gionne
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.

Reis van dag tot dag: Mekongdelta cruise

Dag 1 Boottocht Mekongdelta

Dag 2 Boottocht Mekongdelta

:

100% maat werk

Dag 1 Ho Chi Minh City – Cai Be - Mekongdelta

Vietnam - Mekong Delta - 18(17) Vietnam-Mekongdelta-bootjes1(17)

U wordt bij uw hotel in Ho Chi Minh City opgehaald. U reist, gezamenlijk met andere passagiers, zuidwaarts de Mekongdelta in. Deze rit duurt ongeveer 3 uur. Einde van de ochtend gaat u aan boord van het schip Mekong Eyes. Een kleinschalige jonk, waarmee u het deltagebied in vaart. U ziet deze dagen vanaf uw dekstoel het prachtige deltagebied aan u voorbij trekken. U komt ook in plaatsen, die over land moeilijk toegankelijk zijn. Het is een fantastische manier om de Mekongdelta te verkennen. U maakt op vele plaatsen uitstapjes. Na de lunch aan boord van de jonk vaart u over de brede vaarwegen waar u het fascinerende leven van de bewoners goed kunt aanschouwen. U gaat van boord en wandelt samen met de gids door lokale dorpjes, langs fruitgaarden, rijstvelden en u maakt kennis met de lokale bevolking.

 

Overnachting aan boord van de Mekong Eyes jonk.

Inclusief lunch, diner, transfer, boottocht,Engelssprekende gids

 

Dag 2 Mekongdelta - Ho Chi Minh City

Heel vroeg op voor de voortzetting van de mooie Mekongcruise. Onder het genot van een kopje thee of koffie gaat de omgeving aan u voorbij. Dan gaat u aan boord van een kleinere boot om naar de bruisende Cai Rang-drijvende markt te varen. Hier wordt druk handel gedreven en door middel van de bamboepaal aan boord kan men van verre zien wat er wordt aangeboden. Het is een bijzonder kleurrijk schouwspel en zeer fotogeniek. In de vroege ochtend is het hier het drukst. Einde van de ochtend bent u weer terug op de boot voor de brunch (het ontbijt wordt overgeslagen omdat het te vroeg is). Daarna neemt u afscheid van de kapitein en zijn bemanning en wordt u teruggebracht naar Ho Chi Minh City. 

 

Inclusief brunch, transfer, boottocht,Engelssprekende gids
 

Einde arrangement

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën