Bouwsteen Quy Nhon onontdekte strandbestemming

Echt even helemaal ontspannen in luxe! Dat kan uitstekend in het Avani Quy Nhon Resort. Vanuit Danang in Centraal Vietnam bent u in 6 uurtjes treinen vlakbij Quy Nhon. Een privétaxi staat voor u klaar om u naar het hotel te brengen. De prachtige baai van Bai Dai behoort tot een van de mooiste stranden van Vietnam.

Het strand is hier breed en schoon. Aan beide zijden liggen rotsen in het water. Quy Nhon ligt afgelegen en is daarom een oase van rust. Deze bouwsteen is een uitstekende keuze voor liefhebbers van rust, schoonheid en wellness.

Wat maakt deze reis bijzonder
Luxe resort aan strand
Mooie route met dagtrein
Vietnam-Gionne
Gionne
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Prijsindicatie: vanaf € 440,- p.p. bij 2 personen
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Vrijblijvende offerte aanvragen Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisidee

Reis van dag tot dag: Quy Nhon onontdekte strandbestemming

Dag 1     Hoi An - Danang - Quy Nhon

Dag 2     Quy Nhon

 

Dag 3     Quy Nhon

Dag 4     Vertrek Quy Nhon

100% maat werk

Dag 1 Hoi An - Danang - Quy Nhon

U wordt naar het treinstation van Danang gebracht, waar de trein naar Quy Nhon vertrekt. Onderweg geniet u van prachtige uitzichten op rijstvelden, dorpjes en de Chinese Zee. Na ongeveer 5 uur boemelen komt u aan, vlakbij de plaats Quy Nhon. Bij aankomst op het treinstation wordt u in een klein uurtje naar uw resort gebracht. 

 

De plaats Quy Nhon is gelegen voor de kust van centraal Vietnam en is tevens de hoofdstad van de provincie Binh Dinh. Op een kleine 15 km afstand van het centrum ligt het Life Wellness Resort. Het resort is gelegen aan het mooie Bai Dai strand. De strandbestemming Quy Nhon is nog niet ontdekt door het massatoerisme, in dit gebied komen helemaal nog niet veel toeristen. Het Life Wellness Resort Quy Nhon is een uitstekende keuze wanneer u aan het fijne strand wilt relaxen en misschien af en toe een uitstapje wilt maken in de omgeving. Want Quy Nhon is niet alleen een mooie strandbestemming, u kunt in de omgeving nog vele restanten van de Cham cultuur vinden. De kleine dorpjes, waar nog een aantal Cham tempels en monumenten zijn te bewonderen zijn echt een bezienswaardigheid. Bij uw resort zijn diverse activiteiten op het water te ondernemen zoals: varen, roeien, kajakken, bodyboarden, duiken en vissen. Een uitstapje per boot naar één van de kleine onbewoonde eilandjes voor de kust of een dagtochtje op de Ham Ho Sweet River is ook zeker de moeite waard.

 

Overnachting in Quy Nhon.

Inclusief trein, transfer met privé-auto/busje met chauffeur

 

Dag 2 Quy Nhon

Vietnam-QuiNhon-strand(13)

Deze dagen zijn ter vrije besteding. Geniet hier van het prachtige resort, fijn relaxen aan het strand of wat denkt u van een zeer goede behandeling in de spa? In het Avani Quy Nhon Resort wordt u écht in de watten gelegd.

 

Overnachtingen in Quy Nhon.

Inclusief ontbijten

Dag 3 Quy Nhon

Deze dagen zijn ter vrije besteding. Geniet hier van het prachtige resort, fijn relaxen aan het strand of wat denkt u van een zeer goede behandeling in de spa? In het Avani Quy Nhon Resort wordt u écht in de watten gelegd.

 

Overnachtingen in Quy Nhon.

Inclusief ontbijten

Dag 4 Vertrek Quy Nhon

Na het ontbijt eindigt dit arrangement. Vanuit Quy Nhon kunt u meerdere kanten op. U kunt het binnenland in reizen naar de centrale hooglanden, of u reist naar de badplaats Nha Trang voor nog een paar dagen strand in een meer levendige omgeving. Een andere mogelijkheid is om vanuit Quy Nhon per vliegtuig verder te reizen. 

 

 

Inclusief ontbijt.

 

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën