terug naar het overzicht

Bouwsteen Olifanten en zeefanaten

Ga in het oudste oerwoud van Thailand vleermuizen, olifanten en tropische vogels spotten met een verrekijker. Daarna reizen jullie door naar olifanteneiland Koh Chang om lekker te relaxen aan de relatief onbekende rustige stranden. 

Wat maakt deze reis bijzonder
Vleermuizengrot bezoeken
Wilde olifanten spotten
Bijkomen op het strand
Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Ik ben vaak naar Thailand geweest en heb al veel van het land gezien. Als ouder weet ik de leukste familiespots, ik help jullie graag!

Per volwassene: € 650,-

Per kind: € 650,-

Reisduur: 6 dagen / 5 nachten
Vrijblijvende offerte aanvragen Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisidee
  • Van dag tot dag
  • Hotels
  • Routekaart
  • Reis & prijsinfo
  • Leeftijd label
  • Offerte

Olifanten en zeefanaten

Dag 1      Aankomst Khao Yai Nationaal park

Dag 2      Khao Yai Nationaal park

Dag 3      Khao Yai Nationaal park - Koh Chang

 

Dag 4      Koh Chang

Dag 5      Koh Chang

Dag 6      Vertrek Koh Chang

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Khao Yai Nationaal park

Thailand-Khaoyai-waterval1_1 thailand-KhaoYai-vleermuis_1 Khao_Yai_NP_wandeling_1_423652

Vanuit Bangkok reizen jullie naar Khao Yai Nationaal park. Aan het einde van de middag gaan jullie gelijk naar een grot waar wel duizenden, misschien wel honderdduizenden vleermuizen wonen. Als het donker wordt, worden de vleermuizen wakker. Het moment voor hen om op jacht te gaan naar insecten. De roofvogels weten dit natuurlijk en zitten op hun beurt buiten te wachten op een lekker hapje die de grot uit komt vliegen. Jullie blijven buiten de grot om dit fantastische schouwspel te bewonderen.

 

Informatie Khao Yai:
Khao Yai National Park is het eerste nationale park van Thailand. Het park heeft een oppervlakte van wel 2168 vierkante meter. Er leven hier 70 zoogdieren en wel 300 vogelsoorten. Pak jullie verrekijker er dus maar bij, want grote kans dat je een dier ziet.

 

Overnachting bij Khao Yai Nationaal Park.

Inclusief vleermuizentocht

 

Dag 2 Khao Yai Nationaal park

Thailand-olifant31

Vroeg opstaan vandaag om door het Khao Yai Nationaal park te gaan wandelen. In de ochtend is het de beste tijd om dieren te spotten, via smalle olifantenpaden lopen jullie door de bossen op zoek naar wilde dieren.

Hier in Khao Yai Nationaal park is de grootste olifantenpopulatie dus grote kans dat jullie ze hier zien. Deze grote reuzen in het wild zien is toch wel het mooiste wat er is. Afhankelijk van het seizoen vind je hier ook fantastische bloeiende bloemen, wilde orchideeën en zeldzame vlinders. Delen jullie wat van dat moois met ons #ikkomvanverre?

 

Overnachting bij Khao Yai Nationaal Park.

Inclusief ontbijt en wandelen door Khao Yai Nationaal park

Dag 3 Khao Yai Nationaal park - Koh Chang

Thailand-Koh-Chang-Strand_1_384042

Vandaag vertrekken jullie met de ferry naar Koh Chang.

 

Informatie Koh Chang:
Koh Chang wordt ook wel olifanteneiland genoemd. Niet vanwege de olifanten die op het eiland leven, maar omdat Koh Chang letterlijk vertaald olifant betekent. Dit mooie eiland wordt nog niet massaal bezocht, vinden wij natuurlijk niet erg, maar wel een gemis voor al die mensen. Je vindt hier namelijk paradijselijke stranden met kristalhelder water. Dat wordt heerlijk relaxen in een hangmat, zwemmen in de zee of de kleurrijke onderwaterwereld bewonderen.

 

Overnachting op Koh Chang.

Inclusief ontbijt, transfer en ferry

Dag 4 Koh Chang

Thailand-KohChang-waterwoningen Koh-Chang-Sea-View-Resort (11)

Wat gaat het worden; Zand tussen de tenen of op ontdekking? Er zijn op dit eiland verschillende watervallen te vinden, de belangrijkste is de Kling Plu waterval. Wat ook leuk is om te bezoeken is een klein vissersdorp dat helemaal gebouwd is op palen. Heel leuk om doorheen te lopen en te genieten van de verse vis in één van de restaurantjes.

 

Overnachting op Koh Chang.

Inclusief ontbijt

Dag 5 Koh Chang

Koh Chang - AJ - Survey 2016 (32)

Vandaag zouden jullie lekker kunnen chillen op één van de paradijselijke stranden van Koh Chang. Hebben jullie geen zin in de hele dag zon, zee en strand? Dan is het misschien leuk om een hike te maken naar het Mu Koh Chang National Park, View Point. Het is even een klim, maar prima te doen als je een redelijke conditie hebt. Het is de klim wel meer dan waard. Wat een spectaculair panoramisch uitzicht!

 

Overnachting op Koh Chang.

Inclusief ontbijt

Dag 6 Vertrek Koh Chang

27420d23-f4a8-40a4-bd4e-58c047d69a6e

Tijd om Koh Chang te verlaten.

 

Inclusief ontbijt en transfer.

 

Dit is het einde van deze bouwsteen. Deze bouwsteen kan heel makkelijk toegevoegd worden aan een rondreis. Onze Thailand specialist helpt jullie graag bij het maken van jullie familiereis op maat naar Thailand.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën

De CO2-uitstoot van uw reis wordt voor 100% gecompenseerd

Daarnaast planten wij voor iedere geboekte nacht een boom