Reisadvies op maat
Bel ons of kom langs, maak een afspraak
Vraag vrijblijvend een offerte aan
ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

Bekijk onze voorbeeld familiereizen naar Sri Lanka

Deze familiereizen Sri Lanka zijn ter inspiratie voor jullie verre reis. Elke reis is aan te passen naar jullie wensen. Langer, korter, een ander hotel, een extra bouwsteen of meer excursies. Het is allemaal mogelijk om jullie droom familiereis naar Sri Lanka te gaan maken. Wij hebben leeftijd labels aan de reizen toegevoegd als advies.

Sri-Lanka-Udawalawe-National-Park-olifanten-spotten-tiener
20 dagen

Familiereis Sri Lanka

Voorbeeldreis Sri Lanka

Waikkal, strand > Kitulgala, raften > Udawalawe, olifanten > Yala National Park, op safari > Nuwara Eliya, theevelden > Kandy, cultuur > Culturele Driehoek > Pasikudah, strand > Anuradhapura > Waikkal

Reisduur: 20 dagen
Sri-Lanka-Galle-Kinderen
16 dagen

Familiereis Hollandse roots

Sri Lanka

Per trein langs de prachtige theetuinen en een spannende jeepsafari in het Yala Nationaal Park.

Reisduur: 16 dagen
€ 1150,-per kind t/m 18 jaar € 1550,-per volwassene
Azie-Malediven-snorkelen
14 dagen

Familiereis Voor land- en zeerotten

Sri Lanka en de Malediven

Spannend; raften door de jungle van Kitulgala. Verken de onderwaterwereld van de paradijselijke Malediven. 

Reisduur: 14 dagen
€ 1300,-per kind t/m 18 jaar € 1750,-per volwassene

Onze Sri Lanka specialist

Ik ga zo vaak mogelijk op reis, het liefst met mijn gezin. De liefde om de wereld ontdekken willen we delen zodat kinderen leren dat er meer op de wereld is dan hun eigen, nog kleine, wereld van school, sport, vrienden en tablets.


Ik ben vaker in Sri Lanka geweest. Want alleen dan kun je goed adviseren over de leukste plekken, familiehotels en excursies. Hebben jullie vragen over dit geweldige land? Bel of mail en wij gaan samen aan de slag om jullie droomreis samen te stellen.

Blog Sri Lanka

Op ons blog lees je de reisavonturen en belevenissen van reizende vaders en moeders tijdens hun reizen door Sri Lanka. Van bijzondere ervaringen tot memorabele ontmoetingen. Veel leesplezier!

Met de kinderen naar Sri Lanka en Japan
Ragbourn Travel Family

Met de kinderen naar Sri Lanka en Japan

Ragbourn Travel Family 19-10-2018

Om 20.00 uur vertrekt ons vliegtuig naar Sri Lanka, een land dat al zo lang op onze bucketlist staat. Nu wachten we op het vliegveld van het Japanse eiland ‘Okinawa’. Het is hier koud, we verlangen naar de zon van Sri Lanka, weer surfen en op wildlife safari gaan. Maar oooo wat hebben we hier ook een geweldige tijd gehad. Japan, een cultuur die zo anders is dan onze cultuur, de taal waar geen touw aan vast te knopen valt en de schoonheid van dit eiland is echt onbeschrijfelijk,

Verre reizen met kinderen, een heel leuk avontuur!
Ragbourn Travel Family

Verre reizen met kinderen, een heel leuk avontuur!

Ragbourn Travel Family 16-4-2020

Het mooie van het reizen met kinderen is dat je ook veel kunt leren van hoe je kinderen tegen bepaalde zaken aankijken. Kinderen zien veel minder verschillen en veel meer overeenkomsten. Ook is het mooi om te zien dat kinderen niet veel nodig hebben om zich te vermaken. Een steen of een stok kan al uren plezier opleveren, zeker op het strand.

Praktische info Sri Lanka met kinderen

Bij Van Verre Family staat veilig reizen met kinderen voorop. Zonder zorgen kunnen genieten van de reis met jullie gezin. We kennen onze bestemmingen goed en adviseren jullie graag om veilig te kunnen reizen door Sri Lanka.

Kindvriendelijke accommodaties in Sri Lanka en op de Malediven
Reizen door Sri Lanka en de Malediven met kinderen
Op safari in Sri Lanka
Vaccinaties voor Sri Lanka en de Malediven

Reviews van onze klanten

Hier lees je de beoordelingen van reizigers die met Van Verre Family op reis zijn geweest naar Sri Lanka. Wij zijn trots op de reacties die we krijgen en hopen dat ook jullie er na de reis één achter zullen laten. Deze beoordelingen zijn betrouwbaar en komen via de onafhankelijke site van Trustpilot.

5 20 januari 2020

Wat fijn om een verre reis met je gezin…

Wat fijn om een verre reis met je gezin te laten plannen door mensen met veel ervaring en enthousiasme!

Antwoord

Beste familie Maris, Bedankt voor deze waardering. Met veel plezier heb ik jullie reis samengesteld en verzorgd. We hebben elkaar al gesproken en wat hebben jullie genoten van de rondreis door Sri Lanka. Vooral het verblijf op de lokale boerderij was een hele belevenis voor jullie gezin. Leuk om te horen dat de kinderen het ook als bijzonder hebben ervaren en dat de chauffeur zo begaan was met jullie gezin. Wellicht tot ziens bij een van jullie andere toekomstige verre reizen. Groetjes, Debbie, Van Verre

5 28 augustus 2019

Fantastische reis naar Sri Lanka

We zijn met Van Verre reizen naar Sri Lanka geweest en hebben een geweldige reis gehad. Het was even spannend vanwege de aanslagen in april, maar uiteindelijk nadat het reisadvies was aangepast, besloten om toch te gaan. Van Verre heeft ons hierin heel goed begeleid. Heel fijn ook dat ze eigen ervaringen konden delen en ons zo van vele leuke tips konden voorzien.

Antwoord

Beste familie de Jong, Het was inderdaad even spannend, maar gelukkig kon jullie reis met het gezin doorgaan als gepland. Daar waren wij natuurlijk ook blij mee. En wat fijn dat jullie zo veel moois hebben gezien en beleefd in een veilige omgeving. Wellicht tot ziens bij jullie toekomstige reis met Van Verre. Groetjes van Debbie en Wim, Van Verre