Leeftijd label

Reizen met kinderen heeft vaak toch wat meer voeten in de aarde. Hoe jonger de kinderen zijn, hoe fijner het is om alles tot in de puntjes geregeld te hebben.

Onze eigen reizende ouders weten dit maar al te goed en helpen jullie dan ook graag met het samenstellen van de perfecte verre familiereis op maat.

Leeftijden voor een verre reis

Reizen met je kinderen is het mooiste wat er is. Bij Van Verre Family is heel veel mogelijk om met een verre familiereis jullie wereld groter te maken. Om jullie een goede indruk te geven hebben wij voorbeeldreizen samengesteld. Aan deze voorbeeldreizen hebben wij leeftijd labels gehangen als advies. Op deze manier zie je gelijk voor welke leeftijd de reis geschikt is.

De leeftijden van de reizende kinderen hebben wij onderverdeeld in vier labels:

 

Leeftijd label, kleuterproof
              4 t/m 6 jaar
Leeftijd label Kindproof
           7 t/m 11 jaar
leeftijd label tienerproof
12 t/m 15 jaar
leeftijd label gezinproof
          Gemengde leeftijden

 

Deze leeftijd labels zijn als advies toegevoegd aan de reizen. Als jullie op reis gaan met Van Verre Family is zo goed als alles mogelijk. Elke rondreis of bouwsteen kunnen wij aanpassen naar wens en naar leeftijd. Neem hiervoor contact op met onze landenspecialisten.

 

 

Reizen met kleuter

Een verre reis maken met kleuter is een geweldige ervaring. Een kleuter kijkt nog heel anders naar de wereld dus je zult merken dat je de reis heel anders gaat beleven. Belangrijk is wel dat de kleine het naar zijn zin heeft, dan kunnen jullie als ouder ook volop genieten van de reis.

 

Wij hebben de beste familyproof hotels geselecteerd. Hierbij hebben wij gekeken naar bijvoorbeeld familiekamers, zwembad, speeltuin, westers toilet en warm douchewater. Tijdens een verre reis is dit niet altijd vanzelfsprekend. Bij het hotel staat duidelijk aangegeven wat het hotel te bieden heeft voor jouw gezin.

Veiligheid tijdens de reis is ook erg belangrijk als je gaat reizen met een kleuter. Denk bijvoorbeeld aan fietszitjes, autostoeltjes en medische voorzieningen. Onze eigen reizende ouders denken hier goed aan.

 

Op onze website staat bij de rondreizen, bouwstenen en excursies duidelijk aangegeven of het volgens ons kleuterproof is. Kleuterproof zien wij in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar, let op dat dit wel een advies is. Elke rondreis of bouwsteen is naar wens aan te passen. Neem voor meer informatie en voor jullie familiereis op maat, contact op met een van onze landenspecialisten.

 

Kleuter bij de Batu Caves in Maleisië    Kleuter in Ayutthaya, Thailand    Kleuter bij de rijstvelden van Bali, Indonesië

 

Reizen met kind

Met je kind een verre reis maken is een geweldige ervaring. Een land ontdekken en leren van een andere cultuur is het mooiste wat er is. Tijdens een reis is het belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben, dan kunnen jullie als ouder ook het beste genieten. Een duik in het zwembad, genieten van de omgeving en de gaafste excursies, maken een reis compleet.

 

Op onze website staat bij de rondreizen, bouwstenen en excursies duidelijk aangegeven of het volgens ons kindproof is. Kindproof zien wij in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar, deze leeftijden geven wij als advies. Elke rondreis of bouwsteen is naar wens  en leeftijd aan te passen. Onze landenspecialisten helpen graag bij het samenstellen van jullie familiereis op maat.

Kinderen op safari in Sri Lanka    Kind gaat duiken bij Sumatra, Indonesië    Kind tuben in Sabah, Maleisië

 

Reizen met tiener

Met de tieners op reis is een herinnering om nooit te vergeten. Samen cultuur opsnuiven, de natuur in duiken en ook even lekker bijkomen op de mooiste plekjes willen we allemaal. Echt weer even samen en de reis volop beleven. Ontmoet de lokale bevolking, doe de gaafste excursies en kom op Insta Picture Perfect locaties. Onze eigen reizende ouders kennen de puberstreekjes en geven graag het beste reisadvies.

 

Op onze website staat bij de rondreizen, bouwstenen en excursies duidelijk aangegeven of het volgens ons advies tienerproof is. Tienerproof zien wij in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar. Elke rondreis of bouwsteen is naar wens aan te passen. Onze landenspecialisten helpen graag bij het samenstellen van jullie privé familiereis op maat.

Tiener op safari in Zuid-Afrika    Tieners quad rijden in Indonesië    Tieners in Ayutthaya, Thailand

 

Reizen met gezin

Een verre reis maken met het hele gezin is heel wat waard. Een ander land ontdekken en samen de leukste dingen meemaken is een onvergetelijke herinnering. In een gezin kunnen de leeftijden erg verschillen. Belangrijk is dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat jullie samen de leukste dingen kunnen beleven. Zwemmen, stoere activiteiten en de échte cultuur ervaren, maken de reis compleet.

 

Op onze website staat bij de rondreizen, bouwstenen en excursies duidelijk aangegeven of het volgens ons advies gezinproof is. Bij gezinproof kunnen de leeftijden van de kinderen verschillend zijn. Elke rondreis of bouwsteen is naar wens aan te passen. Onze landenspecialisten helpen graag bij het samenstellen van jullie privéfamiliereis op maat.

Gezin op de tafelberg in Kaapstad, Zuid-Afrika    Gezin in Khao Sok, Thailand    Gezin op Java, Indonesië

 

Reizen met baby of peuter

Een verre reis maken met een baby of peuter is een mooie ervaring. Bij Van Verre Family is reizen met een baby of peuter natuurlijk ook mogelijk. Wij maken reizen op maat dus we kunnen alles aanpassen naar wens. Wel is het zo dat wij niet zelf hebben ervaren dat een rondreis, bouwsteen of excursie babyproof of peuterproof is. Onze landenspecialisten zijn zelf ouder en hebben ervaring met baby’s en peuters, dus kunnen zich zeker goed inleven. Zij kunnen helpen met jullie familiereis op maat.