Van Verre Family reisblog

Op ons blog leest u de reisavonturen en belevenissen van onze reizende moeders tijdens hun reizen door Azië. Van bijzondere ervaringen tot memorabele ontmoetingen. Ook informeren wij u op ons blog over diverse reisadviezen, nieuwsberichten of algemene interessante wetenswaardigheden voor uw reizen door Azië. Veel plezier met het lezen van onze blogs!

Leuke vakantiebestemmingen voor een verre familiereis
Debbie

Leuke vakantiebestemmingen voor een verre familiereis

Debbie 12-11-2019

De vakantie is net voorbij, maar we zijn nu alweer bezig met het oriënteren op onze verre familiereis voor volgend jaar. Ja, als je gebonden bent aan schoolvakanties, dan kan er maar beter vroeg geboekt worden. Zo vind je de betaalbaarste vliegtickets!

Verre reizen met kinderen, een heel leuk avontuur!
Ragbourn Travel Family

Verre reizen met kinderen, een heel leuk avontuur!

Ragbourn Travel Family 11-11-2019

Het mooie van het reizen met kinderen is dat je ook veel kunt leren van hoe je kinderen tegen bepaalde zaken aankijken. Kinderen zien veel minder verschillen en veel meer overeenkomsten. Ook is het mooi om te zien dat kinderen niet veel nodig hebben om zich te vermaken. Een steen of een stok kan al uren plezier opleveren, zeker op het strand.

Met het gezin een jaar op reis door Azië
Ragbourn Travel Family

Met het gezin een jaar op reis door Azië

Ragbourn Travel Family 21-3-2018

Het huis is verhuurd, de boeken van de wereldschool zijn binnen en de backpacks zijn gepakt, het avontuur kan beginnen! Familie Ragbourn is klaar voor de grote reis. Maar wie is dan de familie Ragbourn?
We zullen ons even kort voorstellen.

Orang-oetans Sumatra
Eva

Apen spotten in Azie

Eva 31-1-2018

Zuidoost-Azië is dé plek om apen te spotten. Apen komen er in alle soorten en maten voor en het is voor kinderen heel leuk om apen te spotten tijdens een familiereis in Azië. Ik geef de drie beste plekken om apen te spotten in Sumatra, Maleisisch Borneo en Thailand.