terug naar het overzicht

Rondreis Thailand kort

Maatwerk, alles kan!
Nicole-in-Thailand
Nicole Engeltjes
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Prijsindicatie: vanaf € 1165,- p.p. bij 2 personen
Reisduur: 12 dagen / 11 nachten
Vrijblijvende offerte aanvragen Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisidee

In het kort over Thailand kort

Maak tijdens deze korte reis kennis met de leukste plekjes van Centraal Thailand. Een ideale mix van cultuur, natuur en strand. In de hoofdstad Bangkok maakt u een leuke fietstocht langs onverwachte bezienswaardigheden en door de natuur. De River Kwai is de volgende bestemming, één van de absolute hoogtepunten van de reis. U overnacht in een drijvend hotel, middenin de jungle van Kanchanaburi. U wordt hier bediend door mensen van de Mon-stam, een gastvrij volk oorspronkelijk uit Birma. De natuur rondom de rivier en de indrukwekkende geschiedenis van Kanchanaburi moet u gezien hebben.

De natuurwonderen in het Khao Yai Nationaal Park mogen niet ontbreken in een reis door Thailand. Het park is één van de populairste natuurgebieden van Thailand en niet voor niets.

De flora en fauna is veelzijdig en de uitzichten zijn fantastisch. Bij zonsondergang ziet u de ontelbare vleermuizen uitzwermen op zoek naar voedsel. En u gaat op zoek naar de kuddes wilde olifanten. Dit mag u natuurlijk niet missen! Heerlijk relaxen op het grote, veelzijdige eiland Koh Chang aan het einde van de reis geeft u de gelegenheid alle belevenissen nog eens goed in u op te nemen.

thailand-lachendemevrouw2(10)

Route

Dag 1    Aankomst Bangkok       

Dag 2    Bangkok                          

Dag 3    Bangkok                         

Dag 4    River Kwai                       

Dag 5    River Kwai                       

Dag 6    Bangkok                         

Dag 7    Khao Yai NP

Dag 8    Khao Yai NP

Dag 9    Koh  Chang

Dag 10  Koh Chang

Dag 11  Koh Chang

Dag 12  Vertrek Bangkok

thailand-riverkwai-bridge(10)

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Thailand. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, en wij passen de reis graag aan op uw wensen. Als u ergens langer of korter wilt verblijven dan passen wij dit, waar mogelijk, voor u aan. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

 

Tip:

  • U kunt ook via Ayutthaya naar Khao Yai Nationaal Park reizen, dan wordt de tour naar de River Kwai op privébasis uitgevoerd.

Overige informatie

Vervoer

De transfers zijn deels privé en deels gedeeld met andere reizigers.


Aantal deelnemers
U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu uit twee of twintig personen (of meer) bestaat.

Accommodaties
Wij boeken goede hotels. In deze reis hebben wij een selectie gemaakt. Als u een ander hotel wilt tijdens de reis: geen probleem, wij passen dit graag waar mogelijk in een offerte voor u aan. We bieden praktisch alle goede hotels aan. Zie ook tabje Hotels.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.