Lisu Lodge

Reis naar Noord-Thailand waar de moderne tijd, in verschillende gebieden, invloed heeft op de cultuur van de bergbewoners. Om hen te laten profiteren van de vooruitgang, met behoud van hun eigen waarden, is enkele jaren geleden een bijzonder project gestart: Lisu Lodge. Lisu Lodge heeft slechts zes kamers en is gebouwd aan de rand van een Lisu-dorp. Reizigers komen in aanraking met de authentieke Lisu. De bergbewoners verdienen hun dagelijkse kost met werken in Lisu Lodge en met het rondleiden van gasten in hun leefgebied. De kamers zijn aangepast aan westerse normen.

 

Reizen door de omgeving van de Lisu Lodge

Reis door de prachtige omgeving van de Lisu Lodge: hoge bergen, dichte wouden, rivieren en beekjes, typische Lisu-dorpen en landerijen. U kunt een keuze maken uit verschillende activiteiten: wandelingen naar de omliggende dorpen, een tocht met een ossenwagen, mountainbiken, raften, noem maar op. Wij ondersteunen het Lisu Lodge-project van harte en publiceren enkele reizen, waarin Lisu Lodge een onderdeel vormt.

Tijdens deze rondreizen en bouwsteen reist u naar Lisu Lodge
Thailand-Chiang-Mai-Monnik1
Thailand

Rondreis Thailand: Thaise pracht

Ideale reis tijdens onze winterperiode.

 

Chiang Mai, tempels,  jungle – Lahu Outpost Lisu Lodge, bergstammen – Khum Lanna Chiang Mai, nachttrein - Bangkok, fietsen – Koh Hai Krabi, strand

Azie-Thailand-Loei-Rijstvelden
Thailand

Rondreis Thailand: Ontdek de geheimen

Ideale reis voor het hele jaar. 

 

Bangkok, metropool - Khao Yai, jungle – Loei, bergketens – Chiang Khan – Sukothai, tempels – Chiang Mai, olifanten – PaiMae Hong Son, bergstammen – Koh Samui

53107401-04dc-4946-95f1-7e55b2048254
Noord-Thailand

Bouwsteen Thailand: Het Lisu lodge avontuur

Vanuit Chiang Mai - naar Mae Taeng, logeren in het dorp van een Lisu-bergstam midden in de natuur. Bezoek de inheemse stammen, maak een boeiende fietstocht of ga mee met een ossenkarrit, een bijzondere ervaring.