Lisu Lodge

Reis naar Noord-Thailand waar de moderne tijd, in verschillende gebieden, invloed heeft op de cultuur van de bergbewoners. Om hen te laten profiteren van de vooruitgang, met behoud van hun eigen waarden, is enkele jaren geleden een bijzonder project gestart: Lisu Lodge. Lisu Lodge heeft slechts zes kamers en is gebouwd aan de rand van een Lisu-dorp. Reizigers komen in aanraking met de authentieke Lisu. De bergbewoners verdienen hun dagelijkse kost met werken in Lisu Lodge en met het rondleiden van gasten in hun leefgebied. De kamers zijn aangepast aan westerse normen.

 

Reizen door de omgeving van de Lisu Lodge

Reis door de prachtige omgeving van de Lisu Lodge: hoge bergen, dichte wouden, rivieren en beekjes, typische Lisu-dorpen en landerijen. U kunt een keuze maken uit verschillende activiteiten: wandelingen naar de omliggende dorpen, een tocht met een ossenwagen, mountainbiken, raften, noem maar op. Wij ondersteunen het Lisu Lodge-project van harte en publiceren enkele reizen, waarin Lisu Lodge een onderdeel vormt.

Tijdens deze rondreizen en bouwsteen reist u naar Lisu Lodge
Thailand-strand591(9)
Thailand

Rondreis Thailand: Thaise pracht

De bijzondere rijkdommen van Thailand komen aan bod tijdens deze rondreis. U bezoekt het paradijselijke, kleine bounty-eiland Koh Hai. Samen met de trekvogels die het eiland gebruiken om uit te rusten van hun reis.

Thailand-olifant31(9)
Thailand

Rondreis Thailand: Ontdek de geheimen

Geniet van de adembenemende uitzichten en proef de sfeer van onbekend Thailand tijdens deze rondreis door het oosten van Thailand richting het noorden. Natuur en cultuur komen op een geweldige manier samen.

Thailand2013 fuji 1080(9)
Noord-Thailand

Bouwsteen Het Lisu lodge avontuur

Vanuit Chiang Mai - naar Mae Taeng, logeren in het dorp van een Lisu-bergstam midden in de natuur. Bezoek de inheemse stammen, maak een boeiende fietstocht of ga mee met een ossenkarrit, een bijzondere ervaring.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.