Chiang Mai, Yaang Come Village

Thailand

In het hart van Chiang Mai ligt in de schaduw van een gigantisch brede yaang-boom een juweeltje van een hotel. U wordt door het zeer vriendelijke personeel een warm welkom geheten met een kopje Jasmijn-thee. U vindt er het traditionele Thailand middenin een drukke stad, een heuse authentieke Thai en Lanna-belevenis. Kleinschalig en persoonlijk. Een aanrader!

Locatie

Het Yaang Come Village heeft een rustige ligging in een fraaie tuin. U krijgt het gevoel in een eigen wereld te verblijven, maar het hotel is in feite zeer centraal gelegen. Het Yaang Come Cillage ligt op een steenworpafstand van de gezellige nachtmarkt. Het hotel heeft zelf geen spa maar net buiten het resort is Lanna Come Spa, een uitstekende spa.

Accommodatie

De 42 knusse kamers zijn gesitueerd in de tuin, in 4 wooneenheden met twee en drie verdiepingen. De tuin is weelderig en de paden naar de kamers toe kronkelen tussen de bomen door. De inrichting is in alle kamers gelijkwaardig, zo hebben alle kamers een balkon en een muurschildering met typisch Thaise taferelen. Een extra bed kan in elk kamertype bijgezet worden.

 

Kamertypen:

  • Superior rooms: (38m2) liggen achterin de tuin en zijn met douche en toilet
  • Deluxe rooms: (46m2) met badkuip, douche en toilet
  • Junior suites: (90m2) Er zijn 2 junior suites, 1 met een kingsize bed, 1 met twee eenpersoons bedden. Badkamer met jacuzzi, douche en toilet.
  • Familyroom: (100m2) Er is slechts 1 familyroom, deze heeft een kingsize bed en twee aparte eenpersoons bedden. Er is veel ruimte met een apart zitgedeelte. Badkamer met badkuip, douche en toilet.
Voorzieningen
  • Restaurant
  • Zwembad (zout water)
  • Geen spa, maar net buiten het resort is Lanna Come Spa, gasten hebben hier 10% korting 

 

 

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën