Udon Thani, The Pannerai

Thailand

Modern ingericht hotel in het centrum van Udon Thani. Een van de weinige hotels waar redelijk tot goed Engels wordt gesproken in deze regio. Het is een zakenhotel, heeft niet veel ‘sjeu’, maar het is zeker netjes. De service staat hoog in het vaandel: heel leuk, de receptionist komt meteen naar je toe, houdt de deur open, je voelt welkom. Op korte afstand van het hotel bevindt zich een groot winkelcentrum.

Locatie

Het hotel ligt in een straat met barretjes en restaurants met  westerse invloeden. Een Irish pub is naast het hotel gelegen. Vanuit  het straatje waar dit hotel is gelegen komt u uit op de drukkere hoofdstraat.  

Accommodatie

Het hotel heeft een ruim entree met lobby en receptie. Het telt ruim 90 kamers verdeeld over 4 verdiepingen. Een aantal luxere kamers kijkt uit op het zwembad en het naastgelegen terras. Er zijn geen connecting (verbindende deur) rooms in dit hotel.

 

Kamertypen:

  • Superior Room: moderne schone kamers met badkamer met douche. De kamers hebben uitzicht op de stad.
  • Deluxe room: Deze kamers zijn qua indeling gelijk aan de superior room. De badkamer beschikt over een regendouche en er zijn slippers en badjassen in deze kamer.
  • Premier Deluxe: gelijk aan Deluxe room echter met uitzicht op het zwembad.
Voorzieningen
  • Zwembad met terras en badhanddoekenservice.
  • Restaurant voor ontbijt, lunch en diner
  • Roomservice en fitnessmogelijkheden.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën