Sukhothai, Tharaburi Resort

Thailand

In dit sfeervolle hotel in traditioneel Thaise bouwstijl zijn de Oosterse accenten op subtiele wijze overal herkenbaar. De Grand deluxe kamers hebben elk een verschillend thema, Chinees, Marokkaans of Japans. In de tropische tuin vindt u het zwembad voor de nodige verkoeling en ontspanning. De ligging nabij de historische stad biedt alle gelegenheid om het tempelcomplex per fiets te verkennen. 

Locatie

Sukhothai is gelegen op ongeveer 460 kilometer van Bangkok en op ca. vijf uur rijden ten zuiden van Chiang Mai. Het Tharaburi resort ligt in Sukhothai Old Town op ca. anderhalve km van het World Heritage Park. Als u met de trein in Phitsanuloke arriveert is het ca. een uur rijden naar uw resort in het oude centrum van. Sukhothai.

De moderne stad Sukhothai new town ligt op 12 km van het historische park. Sukhothai new town is geen uitgesproken aantrekkelijke stad te noemen, maar dient als uitvalsbasis voor de historische sites van Si Satchanalai en Sukhothai.

Accommodatie

De 20 ruimte kamers en suites bevinden zich verdeeld over twee verdiepingen in het Traditionele teak houten huis en zijn verdeeld in de tuin te vinden nabij het zwembad. Er is veel zorg en aandacht besteed aan de inrichting. In de kamers zijn de verschillende oriëntaals en Moorse thema’s duidelijk te onderscheiden in de inrichting.  Alle kamers zijn voorzien van een eigen balkon of kleine tuin en regendouche.

 

Baan Thai: Deze kamers zijn 177 m2 groot en gelegen in het houten huis. Onderverdeeld in een standaard en superior kamer verschillen de voorzieningen enigszins. De standaard kamer beschikt over airconditoning, een gedeelde badkamer en internet. De superior kamers doen daar een schepje bovenop met een  televisie en koelkast.

 

Deluxe: De kamers zijn 50 m2 groot en beschikken over een privé balkon, halfopen douche, televisie, internet, koelkast en haardroger.

 

Grand deluxe: Met 36 m2 kleiner als de deluxe kamers. Als extra voorziening hebben deze kamers een aparte douche en jacuzzi.

 

Family suite: De familie suites zijn 65 m2 groot en beschikken over een balkon, twee bedden, twee televisies, een dvd speler en internet.

 

Tharaburi suite: De grootst mogelijke accommodatie in dit resort met 89 m2. Extra voorzien van een balkon, groot bed, twee televisies, internet en een magnetron.

Voorzieningen
  • Restaurant en bar Tharabar                                                                          
  • Spa en massagesalon
  • Zwembad
  • Fietsenhuu
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën