Sukhothai, The Legendha Resort

Thailand

Op nog geen twee kilometer van de entree van historische koningsstad Sukhothai ligt dit fraaie resort in Thaise stijl. De deluxe kamers zijn gesitueerd in aangeschakelde plattelandshuizen in een prachtige tuin met de meest diverse verzameling tropische planten en bomen.

 

Het zwembad met aangrenzende bar is voorzien van een ligbedden.

Ook aan de rivierzijde zijn aangename lounge gelegenheden in de schaduw van de bomen. Aan de achterzijde van de tuin grenst de entree tot de historische tempel Wat Chang Lom. Een entree kaartje is niet nodig.

 

Alhoewel het hotel 62 kamers telt heeft het een kleinschalige sfeer behouden.

Locatie

The Legendha ligt in Sukhothai Old Town op ca. anderhalve km van het World Heritage Park. Als u met de trein in Phitsanuloke arriveert is het ca. een uur rijden naar uw resort in het oude centrum van. Sukhothai. U kunt van het restaurant bij het hotel gebruik maken, waar zowel westerse als Thaise gerechten op het menu staan, maar per fiets rijdt u in een kleine 10 minuten richting de ingang van het culturele erfgoed park. Onderweg treft u diverse kleinschalige lokale restaurantjes.

 

De moderne stad Sukhothai new town ligt op 12 km van het historische park. Sukhothai new town is geen uitgesproken aantrekkelijke stad te noemen, maar dient als uitvalsbasis voor de historische sites van Si Satchanalai en Sukhothai. Kortom, indien in The Legendha verblijft is er geen reden voor een bezoek aan Het modernse stadje Sukhothai.

 

Bovendien geeft een paadje in de achtertuin directe toegang tot een historische tempel, te weten: Wat Chang Lom.

Accommodatie

Het merendeel van de kamers mag zich deluxe noemen. Fraai ingerichte kamers in Thaise stijl met moderne accenten van van alle gemakken voorzien. De deluxe kamers grenzen aan de tuin en zijn wat rustiger gelegen dan de superior kamers. De superior kamers hebben dezelfde inrichting als de deluxe kamers, maar zijn aan de buitenzijde van de tuin gesitueerd, grenzend aan het landweggetje aan de achterzijde van het resort, waardoor er mogelijk sprake van geluidsoverlast in de ochtend kan zijn.

 

De twee villa's bevinden zich op de eerste verdieping en beschikken over twee twin kamers. De Thaise inrichting van de gezamenlijke zitkamer is stijlvol, maar eenvoudig te noemen. Twee balkons geven uitzicht over de voorzijde van het resort en het restaurant.

 

Kamertypen

Wij bieden uitsluitend Deluxe kamers aan. Aangezien de superior kamer zich kenmerkt door zijn ligging aan een landweggetje, waar ’s morgens vroeg sprake kan zijn van geluidsoverlast van passerende dorpelingen.

 

De villa’s zijn geschikt voor families.

Voorzieningen
  • Restaurant Nham Khang met goede Thaise gerechten en westerse lunchopties
  • Zwembad met loungebedden en aangrenzende bar 
  • Loungeterras en ligbedden aan een riviertje                                                            
  • Kinderbad
  • Beauty- en massagesalon
  • Fietsverhuur                                                                          
  • Wasservice
  • Roomservice  
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.