Hotels in Koh Tao

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Koh Tao. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Thailand. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Koh Tao? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Koh Tao, Charm Churee Resort

Een sfeervol en paradijselijk boetiek bungalow-resort gelegen aan een prachtig privé-strand. Om u heen ziet u weelderig groen, palmbomen en een saffierblauwe zee.

Koh Tao, Hotel Sensi Paradise

’s Morgens wakker worden van het geluid van vogels aan één van de rustigere stranden van Koh Tao? Het Sensi Paradise resort is een heerlijk middenklasse hotel om te verblijven.

Koh Tao, Ko Tao resort

Gelegen in prachtige tuinen is het Ko Tao resort al twintig jaar een fenomeen op het eiland Ko Tao. Dit echte vakantieparadijs is schitterend gelegen aan een wit strand met overal een...

Koh Tao, Simple Life Resort

Een leuk hotel op een mooie locatie. De moderne kamers hebben een Thaise touche. Er is een duikschool aanwezig en het strand is op loopafstand. Een goede keuze middenklasse hotel.

Koh Tao, The Haad Tien Beach Resort

Luxueus resort, prachtig gelegen aan een baai. Een perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van de prachtige onderwaterwereld.

Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole