Hotels in Koh Tao

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Koh Tao. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Thailand. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Koh Tao? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Koh Tao, Hotel Sensi Paradise

Het Sensi Paradise resort is een heerlijk middenklasse hotel om te verblijven. Hier kunt u optimaal genieten van rust en een mooi zandstrand. 

Koh Tao, Koh Tao Cabana Resort

Een groot resort met veel hoogteverschillen en diversiteit in kamers. Een uitstekend verblijf voor een zonnig verblijf aan het witte zandstrand van Sairee Beach.

Koh Tao, Simple Life Cliff View Resort

Een kleinschalige accommodatie gebouwd rondom het zwembad. Het resort ligt aan het einde van Sairee Beach en heeft direct uitzicht op zee.

Koh Tao, Simple Life Resort

Een eenvoudig en simpel hotel in een levendige omgeving. Dit is een ideaal verblijf voor jongere stellen. 

Koh Tao, The Haad Tien Beach Club

The Haadtien Beach Club is het zusje van het Beach Resort.Ideaal voor stellen die aan een rustig strand willen verblijven met mooi uitzicht op zee.

Koh Tao, The Haad Tien Beach Resort

Het mooiste en beste resort van het eiland. Een perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van de prachtige onderwaterwereld.

Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole