Koh Phangan, Milky Bay Resort

Thailand

Direct aan zee en in een levendige omgeving bevindt zich dit kleinschalige resort met huisjes in en rondom de bamboetuin. Voetjes in het zand en op naar het strand.

Locatie

Dit resort ligt ten zuiden van de pier op Koh Phangan. In de directe omgeving zijn winkeltjes en restaurants te vinden. Het is hier vooral vlak, terwijl de rest van het eiland meer heuvelachtig is.

Accommodatie

Bij aankomst komt u in de bamboetuin waar de villa’s gesitueerd zijn. Hoe meer u richting strand loopt, hoe zanderiger het wordt. Hier liggen de Standaard en superior kamers.
De kamers zijn eenvoudig ingericht, voorzien van een tweepersoonbed of twee éénpersoonsbedden.  Er is een zitje buiten, minibar, koffie- en theefaciliteiten, airconditioning en een eenvoudige badkamer met douche. Er zijn badhanddoeken beschikbaar voor een fijn verblijf aan het strand of bij het zwembad. Indien u met een extra persoon op de kamer wilt verblijven, wordt er een matras bijgeplaatst.

 

Kamertypes:

  • Standard Room: deze zijn erg klein, deze boeken we liever niet.
  • Superior room: met ca. 27 m2 een prima kamer van alle bovenstaande gemakken voorzien.
  • Villa: ruime open villa’s met extra zitgedeelte binnen. Geschikt voor 3 personen, maar als u hier met een vierde persoon wilt verblijven kan er een matras bijgelegd worden.
Voorzieningen

Wifi

Restaurant

Bar

Half overdekt zwembad ter zonbescherming

Excursiemogelijkheden

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën