Hotels in Koh Phangan

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Koh Phangan. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Thailand. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Koh Phangan? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Koh Phangan, Anantara Phangan Rasananda

Bescheiden verscholen tussen de vele torenhoge palmbomen die Koh Phangan rijk is, ligt het pittoreske Anantara Rasananda Koh Phangan Villa resort & spa.

Koh Phangan, Havana Beach Resort

Aan het fijne zandstrand van Thong Nai Pan Yai bevindt zich dit goede middenklasse hotel. De prijs/kwaliteit verhouding klopt hier helemaal.

Koh Phangan, Milky Bay Resort

Direct aan zee en in een levendige omgeving bevindt zich dit kleinschalige resort met huisjes in en rondom de bamboetuin. Voetjes in het zand en op naar het strand.

Koh Phangan, Panviman

Het Panviman resort is gelegen op een heuvel waarbij u prachtige uitzichten heeft over het strand. Hier vindt u alleen maar luxe in een dromerige setting. 

Koh Phangan, Santiya Resort & Spa

Dit hotel heeft alles tot in de puntjes verzorgd. Elk detail klopt en heeft echt de Thaise sfeer. Een mooie en goede accommodatie direct aan het zandstrand van Thong Nai Pan Noi Strand.

Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole