Koh Kood, Shantaa Resort

Thailand

De naam Shantaa zegt eigenlijk al genoeg over dit kleine resort op het eiland Koh Kood. Het betekent namelijk niets anders dan ‘rust’ in het Hindi. Wanneer u even wilt ontsnappen van de drukte van uw werk of de drukte van de stad, dan kunt u hier even heerlijk bijkomen. De eigenaren van dit resort willen dan ook niets liever dan dat u geniet en lekker luiert, zodat zij u in de watten kunnen leggen.

Locatie

Koh Kood is het vierde grote eiland van Thailand en gelegen nabij Trang en Koh Chang, aan de oostkant van het land. Het licht dichtbij Cambodja. Het Shantaa Resort zelf ligt aan het Ao Tapao strand. Op het eiland vindt u geen winkeltjes, maar in het resort bent u van alle gemakken voorzien.

Accommodatie

Er zijn verschillende kamers, alle beschikken over airconditioning (deze kan alleen in de avond aan) en een ventilator (voor overdag). Er is geen koelkast aanwezig, maar koffie en thee kan 24 uur per dag bij de receptie gehaald worden. Alle badkamers zijn open (maar goed omheind natuurlijk) waardoor u het gevoel heeft in de tuin te staan douchen.

 

Kamertypen:

  • Shantaa Villa: deze kamers zijn 48 m2 groot en kijken uit op zee. Hier vindt u geen televisie en er kunnen geen extra bedden in deze kamers geplaatst worden.
  • Shanta Sweet: de Shanta Sweet kamers zijn bijna hetzelfde als de Villa’s, echter hier kunt u ook gebruik maken van de jacuzzi op het terras.
  • Shantaa Extra Sweet: dit kamertype is 67 m2 groot en beschikt over een terras met uitzicht op het strand en de zee. De badkamer betreft een buitendouche met warm en koud water.
  • Shantaa Double sweet: deze kamers zijn misschien wel iets te groot (113 m2). Ze beschikken over twee slaapkamers met beide een badkamer. In de master bedroom vindt u ook een buiten- jacuzzi.
Voorzieningen
  • Restaurant
  • Bar op het strand
  • Massage
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën