Chiang Mai, Shewe Wana boutique resort

Thailand

Het Shewe Wana resort is een prachtig klein hotel gelegen dichtbij de avondmarkt van Chiang Mai. Wanneer je aan komt rijden, geloof je niet dat in deze toch wel levendige straat, een kleine oase verscholen zit. De prachtige Feng Shui ontworpen kamers, de natuurlijke producten gemaakt door de lokale bevolking en het (h)eerlijke biologische voedsel zijn alles waar het Shewe Wana voor staat.

En eigenlijk wil de enthousiaste eigenaresse Joy ook maar een ding voor haar klanten: hen het ultieme rustgevoel geven voor zowel de binnen als de buitenkant.

Locatie

Het Shewe Wana Boutique Resort bevindt zich op tien minuten lopen van de avondmarkt en de bekende Naowarat brug en  is op 1 kilometer is het trainstation gelegen.

Accommodatie

 

Volgens de traditionele Chinese overtuiging van Feng Shui is het hotel volledig gedecoreerd in de vijf geluksbrengende kleuren blauw, groen, goud, rood en wit. De accommodatie telt 15 kamers die verdeeld over twee verdiepingen rondom de binnentuin zijn gesitueerd. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, minibar, telefoon, internet, televisie en een badkamer met een aparte douche en bad. De kamers hebben allen een veranda dat uitkijkt op de tuin of het zwembad.

 

Aan het Shewe Wana resort grenst het Shewe Wana Suite resort. Dat bestaat uit 15 familie suites. De familie suites zijn beschikbaar met woonkamer en één aparte triple slaapkamer, met de mogelijkheid om de sofa als bed te gebruiken. En er zijn suites (120 m2) die voorzien zijn van twee aparte slaapkamers (één double en één twin). Daarnaast biedt deze family suite voldoende ruimte om desgewenst twee extra bedden bij te plaatsen.

 

Kamertypen ShewawanaBoutique resort:

Superior: De 9 superior kamers zijn 22 m2 en voorzien van alle gemakken hierboven benoemd.

Deluxe: Deze kamers zijn met 30 m2 iets groter als de superior kamers en hebben als toevoeging een apart zitgedeelte.

 

Kamertypen Shewawana Suite resort:

One-bedroom Suite: Deze 2 suites zijn 112 m2 met een gratis minibar.

Family Suite: Deze kamers zijn even groot, maar hebben een extra jacuzzi op de kamer.

Two-bedroom Suite: Deze beschikken over twee slaapkamers waarvan een kamer met een jacuzzi.

 

Familiekamers: family suite (één á twee aparte slaapkamers), ruim balkon, ruime badkamer. Eventueel twee extra bedden. Kortom maximale bezetting per family suite is 6 pax.

twin/double: zowel twin als double beschikbaar

 

Extra bed: alleen in de double bedroom family suites mogelijk

 

Voorzieningen

In het restaurant kunt u heerlijke gerechten eten gemaakt van lokale, verse en biologische producten. Elke dag wordt er een ander ontbijt geserveerd van de heerlijkste organische producten. In de koffiebar naast het hotel idem: zeker even een kopje cappuccino drinken. De dame van de koffiebar is een ware artiest en kan zelfs een afbeelding van uzelf in het koffieschuim maken!

Verder beschikt het hotel over een heerlijke spa en twee zwembaden en kunt u natuurlijk deelnemen aan diverse excursies die graag voor u geboekt worden. De een kan net iets unieker zijn dan de ander want dat is nu eenmaal ook het motto van dit resort. 

 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën