Koh Chang, Sea View Resort & Spa

Thailand

Het Sea View Resort & Spa is een schitterend, luxe resort, prachtig gelegen aan een bijna spiegelgladde zee. Omringd door het nationaal park en kokosnootplantages. Uiterst vriendelijk personeel. 

 

Locatie

Het resort is gelegen op het eiland Koh Chang, aan het zuidelijke puntje van Kai Bae Beach. Schitterend gesitueerd op een klif, die afdaalt naar het privé-strand. Bangkok is ruim 300 kilometer verwijderd.

Accommodatie

Het Sea View resort heeft zeven verschillende kamertypen (standaard, superieur en deluxe). Voorzien van airco, satelliettelevisie, minibar, balkon en badkamer met douche. Deluxe heeft extra een kluis en badkamer met bad.

Voorzieningen

Geniet van de Thaise en internationale keuken in het Seaview restaurant. De coffeeshop serveert ontbijt. Het verblijf heeft een prachtig nieuw zwembad, direct aan zee. Daarnaast is er een fitnesscentrum en souvenirwinkel. De sportief ingestelde mensen kunnen onder andere kanovaren, kajakken, tafeltennissen en volleyballen. 

Ook is er de mogelijkheid om een tocht te maken langs watervallen, of te duiken in het water rondom afgelegen eilandjes. Uitrusten doet u in de spa: verwen uzelf met de sauna, Thaise massage en gezichts- en lichaamsbehandelingen. Ook heeft het hotel internetvoorzieningen.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën