Chiang Mai, Rimping Village

Thailand

De ligging in een rustige straatje, net buiten het centrum van de stad is prettig.   Al wandelend bent u toch zo op de nachtmarkt of bij gezellige restaurantjes. Er staat een grote Yang boom op het terrein die fijne schaduw biedt. Vooral ’s avonds is het erg romantisch tijdens een dinertje onder de boom. 

Locatie

Het hotel is gelegen in een rustige zijstraat net buiten het centrum, in het voormalige handelscentrum van Chiang Mai. De nachtmarkt is op een kleine tien minuten lopen van het hotel.

Accommodatie

Rimping Village telt slechts 34 kamers welke allen ruim en sfeervol zijn ingericht. De kamers beschikken over airconditioning, een telefoon, kluisje, televisie, en koffie-en theezetfaciliteiten. In de badkamer vindt u het toilet en de douche (alleen in superior) met badkuip (in de deluxe kamers).

 

Kamertypen:

Superior: De 16 superior kamers zijn 35 m2 groot en beschikken over bovenstaande faciliteiten. De badkamer heeft een toilet en douche geen bad).

Deluxe: De 9 deluxe kamers zijn met 45 m2 iets groter en hebben een badkuip in de badkamer.

 

Verder beschikt het hotel over 5 Rimping Deluxe kamers en 4 Family Suites. Deze luxere kamertypen  hebben een groter oppervlakte met een groot woongedeelte en een kleine kitchenette. De familiekamer is geschikt voor 4 personen.

Voorzieningen

De kamers zijn gelegen rondom het grote zoutwater zwembad, waar u niet alleen prima kunt zwemmen maar ook heerlijk kunt bijkomen op de ligstoelen. Vergeet niet af en toe de schaduw van de boom op te zoeken! Eten kunt u in het restaurant (waar ook het ontbijt wordt geserveerd), hier worden voornamelijk Thaise gerechten geserveerd.

Het hotel beschikt verder over computers waar u gratis gebruik kunt maken (ook van de printer), wasservice, huur van fietsen en Wifi.

 

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën