Ayutthaya, Pludhaya Resort

Thailand

Dit kleinschalig hotel ligt aan de rand van Ayutthaya, te midden van het typische Thaise landschap, direct aan een meer. U heeft uitzicht op prachtige rijstvelden. Dit boutique resort is de enige in zijn soort in Ayutthaya. In het Pludhaya Resort & Spa is het heerlijk bijkomen van een interessante excursiedag of na een vermoeide reis. 

 

Locatie

Het Pludhaya hotel ligt op een bijzonder mooie locatie. Heerlijk rustig in een buitenwijk van Ayutthaya met veel groen en weinig bebouwing. Toch is het slechts 4 kilometer naar het historische park met de prachtige ruïnes van de oude koningsstad. 

Accommodatie

Het resort bestaat uit 8 luxueuze villa’s in Thaise stijl. Naast alle gebruikelijke faciliteiten zoals: airconditioning, tv, complete badkamer, koffie- en theemogelijkheden, badjassen en slippers zijn de villa’s onderling net even anders. We beschrijven er een paar:

-          lagoon villa’s; met uitzicht vanaf het terras op het meer of op de fontein. De kamers hebben     een kingsize bed of twee losse bedden. In de badkamer is een douche en toilet aanwezig.

-          deluxe villa’s: prachtig uitzicht op de goed onderhouden tuin. De kamers hebben een kingsize bed en in de badkamer is er naast de douche en het toilet ook nog een jacuzzi.

-          canal deluxe villa’s; deze hebben uitzicht op het kanaal. De kamer heeft een kingsize bed en een badkamer met aparte douche of met douche en bad ineen.

 

Voorzieningen

Het hotel heeft een zwembad waar u een baantje kunt trekken of even af kunt koelen na een bezoek aan de ruïnes van Ayutthaya. Of nog beter, even ontspannen in de spa onder het genot van een voetmassage.

Het mooie openluchtrestaurant biedt u een ruime keus aan gerechten uit meerdere windstreken en ondertussen geniet u van een geweldig uitzicht over het meer.

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën