Dan Sai, Phunacome Resort

Thailand

Een eco-vriendelijke accommodatie op de groene heuvels van Dan Sai. Gedeelte van de accomodatie gebaseerd op het leven in de Isaan. De gewassen worden op eigen grond gewonnen en gebruikt in de keuken. Geniet bij het zwembad en leer wat meer over de bomen en planten die hier in de omgeving leven.

Locatie

Op de heuvels in de groene omgeving ligt deze leuke accommodatie. Het ligt buiten het centrum van het kleinschalige Dan Sai. U heeft vanaf de accommodatie mooie uitzichten.

Accommodatie

Het is een kleinschalig verblijf waarbij goed omgaan met de natuur vooraan staat. Ze maken gebruik van hun eigen gewassen om heerlijke maaltijden mee te bereiden. Het is een ruim terrein waar 6 buffels vrij rond lopen. Dit is dan ook het thema wat je overal terug vindt in bijvoorbeeld de “buffalo” bar, beelden in de tuin en tekeningen aan de muur in de kamers.
Er zijn 2 gebouwen met ieder 8 kamers. De kamers zijn allen gelegen met uizicht op de tuin en het “isaan-dorp’. In het Isaan-dorp staan vrijstaande bungalows die geheel gebouwd zijn in de stijl van deze omgeving, de Isaan. Als u er meer van wilt leren over het eco-vriendelijke verblijf nemen ze je graag mee om te laten zien wat zij allemaal doen.

Kamers

  • Deluxe: Nette en ruime kamers die modern zijn ingericht en van alle gemakken voorzien. De badkamer is te bereiken met openslaande deuren. De badkamers beschikken over een bad. Er zijn kamers met een tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden. De kamers zijn ruim genoeg voor een derde persoon op de kamer. 
  • Grand Deluxe: In ieder gebouw zijn er 2 grand Deluxe kamers. Qua faciliteiten gelijk aan de Deluxe kamer echter zijn de kamers ruimer. De badkamer beschikt over een bad.
  • Isaan Bungalow: een vrijstaande bungalow in de stijl gebouwd van de omgeving, de Isaan. Het is een ruime bungalow met slaap/woonkamer. Er is een groot balkon met zitje. U kijkt uit op de tuin.
  • Grand Isaan Bungalow: Gelijk aan de Isaan Bungalow echter heeft dit kamertype een jacuzzi.
Voorzieningen
  • Zoutwater zwembad met ligbedjes
  • Restaurant en bar
  • Excursie mogelijkheden
  • Rookvrije accommodatie
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën