Nabij Phrao, Khum Lanna

Thailand

Khum Lanna wordt gevormd door twee mooie teakhouten huizen, waar in totaal slechts tien kamers zijn gemaakt. Het is gelegen in het plattelandshart van Noord-Thailand. De activiteiten rond de Khûm Lanna staan in het teken plattelandstradities. Tijdens uw verblijf in Khum Lanna komt u op bijzondere wijze in contact met de gastvrije locale bevolking. Dit charmante bergresort is heel geschikt voor reizigers, die rust en mooie natuur op prijs stellen.

Locatie

Khum Lanna is gelegen in het plattelandshart van Noord-Thailand, op ongeveer 90 kilometer ten noorden van Chiang Mai en redelijk dichtbij het plaatsje Phrao. De accommodatie wordt omgeven door rijstvelden, groentetuinen en boomgaarden

Accommodatie

De accommodatie bestaat uit twee teakhouten huizen met in totaal tien twee-persoonskamers.

De kamers zijn netjes ingericht (wanden en vloeren van hout) en beschikken over een eigen (kleine) badkamer (met warm water) en er is een fan (ventilator) voor de koelte. De kamers kijken uit op de prachtige tuin. Er is een open ruimte, waar gemakkelijke stoelen staan en waar u heerlijk een boek kunt lezen. Voor de kamers zijn enorme veranda's.

Voorzieningen

U krijgt het ontbijt geserveerd op de veranda van uw bungalow of in de gezamenlijke eetruimte, waaru ook de overige maaltijden nuttigt. Ook het restaurant en de bijbehorende ruimten, zoals de keuken, zijn van teakhout gemaakt. U kunt kooklessen volgen. Een deel van de ingredienten komt uit de tuin (vele soorten fruit- en andere bomen sieren de ruime tuin).

 Men verhuurt hier ook fietsen: absoluut een aanrader om hier in alle vroegte een fietstocht te maken; dit is voor praktisch een ieder heel goed te doen.

U hoeft geen bergpaden op, de wegen zijn goed en redelijk horizontaal.

's Avonds een heerlijke Thaise massage onder de sterrenhemel door dames uit het dorp en u slaapt als een roos.

De genoemde activiteiten worden in de regel in een arrangement door ons aangeboden als men hier verblijft.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën