Hotels in Oost Thailand

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Oost-Thailand. In Thailand werken veel hotels met leuke vroegboekkortingen of speciale aanbiedingen. Vraag ons naar de mogelijkheden, ook als de keus van uw hotel niet in onderstaand overzicht staat.

Chantaburi, Baan Luang Rajamaitri

Het Baan Luang Rajamaitri is een klein hotel in de kleine stad Chantaburi. Het hotel is helemaal in Brits Koloniale stijl ingericht en ligt direct aan de rivier.

Chiang Khan, Norn Nab Dao Rim Klong

Een bijzonder hotel in de gezellige en karakteristieke straat van Chiang Khan. Het is heel eenvoudig maar leuk aangekleed in vintage stijl.

Dan Sai, Phunacome Resort

Een eco-vriendelijke accommodatie op de groene heuvels van Dan Sai. Gedeelte van de accomodatie gebaseerd op het leven in de Isaan.

Khao Yai, Kirimaya

Een boetiek natuur-resort dat de natuurlijke charmes van het Khao Yai natuurreservaat combineert met alle moderne gemakken. 

Khao Yai Nature Life Resort

Het Khao Yai Nature Life resort is een heerlijk lieflijk en kleinschalig resort, 15 minuten van de ingang van het park. 

Khon Kaen, Wishing Tree Resort

Wat een plaatje, een waar paradijsje om te verblijven! Gelegen aan de Chi rivier vindt u het prachtige Wishing Tree Resort.

Khon Kaen, Pullman Raja Orchid

Een zeer smaakvol en luxueus vijf sterren hotel, met professioneel en vriendelijk personeel. Het is het beste hotel in de stad.

Khorat, Sima Thani Hotel

Een prima middenklasse hotel, voorzien van alle moderne faciliteiten. Strategisch gelegen in Khorat, ook wel Nakhon Ratchasima genoemd.

Loei, Sirila Farm

Een fantastische locatie in de mooie omgeving van Loei. U wordt hartelijk ontvangen als u aankomt met het bijzonder vervoer, namelijk per tractor.

Nong Khai, Amanta Hotel

In het gezellige plaatsje Nong Khai ligt dit nieuwe hotel. Het hotel ligt op loopafstand van de Mekong Rivier.

Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole