Hotels in Oost Thailand

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Oost Thailand. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Thailand. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Oost Thailand? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Chiang Khan, Norn Nab Dao Rim Klong

Een bijzonder hotel in de gezellige en karakteristieke straat van Chiang Khan. Het is heel eenvoudig maar leuk aangekleed in vintage stijl.

Dan Sai, Phu Pha Nam Resort

Zoekt u een hotel weg van de drukte en met een prachtig uitzicht? Dan is het Phu Pha Nam Resort perfect.

Khao Yai, Kirimaya

Een boetiek natuur-resort dat de natuurlijke charmes van het Khao Yai natuurreservaat combineert met alle moderne gemakken. 

Khao Yai Nature Life Resort

Het Khao Yai Nature Life resort is een heerlijk lieflijk en kleinschalig resort, 15 minuten van de ingang van het park. 

Khon Kaen, Wishing Tree Resort

Wat een plaatje, een waar paradijsje om te verblijven! Gelegen aan de Chi rivier vindt u het prachtige Wishing Tree Resort.

Khon Kaen, Pullman Raja Orchid

Een zeer smaakvol en luxueus vijf sterren hotel, met professioneel en vriendelijk personeel. Het is het beste hotel in de stad.

Khorat, Sima Thani Hotel

Een prima middenklasse hotel, voorzien van alle moderne faciliteiten. Strategisch gelegen in Khorat, ook wel Nakhon Ratchasima genoemd.

Loei, Sirila Farm

Een fantastische locatie in de mooie omgeving van Loei. U wordt hartelijk ontvangen als u aankomt met het bijzonder vervoer, namelijk per tractor.

Nong Khai, Amanta Hotel

In het gezellige plaatsje Nong Khai ligt dit nieuwe hotel. Het hotel ligt op loopafstand van de Mekong Rivier.

Udon Thani, The Pannerai

Modern ingericht hotel in het centrum van Udon Thani. Een van de weinige hotels waar redelijk tot goed Engels wordt gesproken in deze regio.

Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole