Chiang Mai, Lanna Boutique Hotel

Thailand

Het hotel is geinspireerd door de Lanna stijl, die vooral rondom Chiang Mai te vinden is. Een leuk boutique hotel opgebouwd uit meerdere, kleine gebouwen die aan elkaar verbonden zijn. Heerlijk verblijf met een tuintje en zwembad in het centrum van Chiang Mai.

Locatie

Het hotel ligt op korte afstand van de Sunday market street. Zoals de naam het al zegt, staat de markt er elke zondag. Daarnaast zijn diverse tempels op korte loopafstand te vinden. Overdag is het in het centrum vrij druk met verkeer, maar in de avond is het rustig bij het hotel. Als u in het weekend in de Lanna Boutique verblijft, heeft u kans op livemuziek in de binnentuin.

Accommodatie

Een fijn verblijf in het stadshart van het oude centrum. In de binnentuin is het heerlijk vertoeven en ook het zwembad is hier te vinden. Er zijn 3 verdiepingen verdeeld over verschillende gebouwtjes. Elke kamer heeft een balkon of een terras met zitje. De kamers zijn mooi gedecoreerd met de Lanna stijl. Subtiel, maar aanwezig. Verder door het gebruik van lichte muren en donkerhout meubilair en de kleurrijke accenten van de Lanna stijl zijn de kamers aangenaam om te verblijven. Leuk detail: het do-not-disturb bordje is vervangen door een pop die je bij de deur kunt plaatsen.
Er zijn tweepersoonsbedden en éénpersoonsbedden. Een derde bed is mogelijk om erbij te plaatsen.

 

Kamertypen:

  • Superior room: De kleinste, maar zeker een ruime kamer. De kamer is voorzien van alle gemakken, zoals koffie- en theefaciliteiten, slippers, badjassen, haardroger, koelkastje en airconditioning.
  • Deluxe room: deze kamers zijn ruimer dan de superior kamers en in de badkamer heeft u een bad.
  • Suite: er zijn 2 suites. De zeer ruime kamers hebben een ruime badkamer met bad en douche en een comfortabel zitje in de kamer.
Voorzieningen
  • Binnentuin met zitjes
  • Zwembad met ligbedden en handdoekenservice
  • Bar
  • Ontbijtrestaurant
  • Tourdesk
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën