Nong Khai, Amanta Hotel

Thailand

In het gezellige plaatsje Nong Khai ligt dit nieuwe hotel. Het hotel ligt op loopafstand van de Mekong Rivier. Vanaf de Skybar op de 6e verdieping van het hotel heeft u ‘savonds bij het diner of een drankje een prachtig uitzicht op de River en op Laos. Het beste hotel in het centrum van Nong Khai.

Locatie

In het centrum van Nong Khai. In de directe omgeving van winkeltjes en eetgelegenheden. Het ligt vlakbij de Mekong rivier.

Accommodatie

Het hotel  is nieuw sinds eind 2015 en bestaat uit 2 gebouwen die parallel aan elkaar staan. Ieder gebouw telt 5 verdiepingen. In het rechter gebouw is op de 6e verdieping de Sky Bar te vinden. Zowel binnen als buiten kunt u hier genieten van het mooie uitzicht.  Er zijn in totaal 79 kamers, allen met balkon. In alle kamers is het mogelijk om een derde bed te plaatsen. Er zijn geen connecting kamers. Uiteraard is er ook een lift.

 

Kamertypen:

  • Superior: Nette kamer met bijzonder ruime badkamer en inloopkast. De kamers zijn voorzien van een twin of double bed.
  • Deluxe: De deluxe kamers zijn ruimer dan de superior kamers en allen hebben een kingsize bed. Tevens extra faciliteiten in de badkamer zoals badjas, slippers en toiletartikelen.
  • Suite: Deze kamers beschikken over een aparte woon- en slaapkamer
Voorzieningen
  • Ontbijt restaurant
  • Skybar met restaurant
  • Er is geen zwembad
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.