Bangkok, Navalai River Resort

Thailand

Bangkok ontdekken en aan de rivier verblijven? Dan zit u in dit hotel goed, gelegen aan de Chao Praya rivier en op loopafstand van het oude centrum. Het restaurant van het hotel ligt aan de rivier, een heerlijke plek voor het ontbijt of een diner. En boven op het dak van het hotel vindt u het zwembad met een mooi uitzicht over de stad. Ideaal voor slapen, ontbijten en de stad verkennen!

Locatie

Een goede keuze als u Bangkok wilt gaan ontdekken, de bezienswaardigheden zijn namelijk op steenworp afstand. Vanuit het hotel kunt u met een boot de Chao Praya rivier op richting China Town. Khao San Road en het gezellige Rambuttri liggen op loopafstand. 

Accommodatie

Het hotel telt 74 kamers verspreid over 5 verdiepingen. De ruime kamers zijn van alle moderne faciliteiten voorzien en sommigen kamers hebben een balkon met zitje. De kamers zijn niet eenvoudig, netjes en verzorgd zonder al te veel poespas en decoratie. Een extra bed kan in elk kamertype bijgezet worden, maar in de Serene corner wordt dit wel wat krap.

 

Kamertypen:

  • Serene Corner room; (30m2) deze kamers zitten aan de zijkant van het hotel, geen uitzicht.
  • Scenic City room; (34m2) gelegen aan de voorkant van het hotel met een balkon, uitzicht op de stad.
  • River Breeze room; (38m2) deze ruime kamers zitten in de hoeken van het hotel met balkon en gedeeltelijk uitzicht op de rivier, alleen met king size bed.
  • River Serenade room; (45m2) biedt het beste uitzicht op de rivier met een groot balkon, er is ook een extra woongedeelte met zitje en tafel, geschikt voor honeymooners, alleen met king size bed.
  • Family room: er zijn kamers met tussendeur aanwezig bij een Serene Corner room met een River Breeze room of twee keer een River Breeze room.
Voorzieningen
  • Restaurant; heet niet voor niets Aquatine, gelegen aan de rivier is het een ideale locatie voor een heerlijk diner. Er staan Thaise en westerse gerechten op de kaart. Het restaurant is ook open voor lunch en diner met publiekelijke toegang.
  • Zwembad; op de bovenste verdieping met ligstoelen en een poolbar
  • Wifi; beschikbaar in het gehele hotel  

 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën