Khao Yai Nature Life Resort

Thailand

Nature Life wordt gerund door een lieve familie met hart voor de zaak. Het is weliswaar een simpel hotelletje maar de sfeer maakt alles goed. U hoeft zich nergens zorgen om te maken, werkelijk alles doen ze om het u naar de zin te maken. Wanneer u na een lange dag in het park weer in dit resort aankomt, kunt u genieten van de meest heerlijke Thaise gerechten in het restaurant. U proeft aan alles dat het met liefde is klaar gemaakt. Het is hier heerlijk bijkomen na een inspannende dag in het park. Geniet van de rust en ruimte bij een van de twee zwembaden.

 

Locatie

Het Khao Yai Nature Life Resort ligt heerlijk rustig op ongeveer 12 kilometer van het Khao Yai Nationaal Park. 

Accommodatie

In de prachtige tuin liggen de 53 kamers. Allen zijn gedecoreerd met klassieke houten meubelen en uitgerust met de nodige voorzieningen. Zo beschikken de kamers over een koelkast, thee- en koffiezetfaciliteiten en een droger. De badkamers komen wat kil over maar voorzien van alle gemakken. Er is warm water, soms ook niet. De bedden zijn behoorlijk hard, u kunt een extra matrasje vragen bij de receptie. 

 

Kamertypes:

  • Superior room, uitzicht op zwembad. Allemaal begane grond.
  • Deluxe room, begane grond of eerste etage met balkon, ruimer dan de superior kamers.
  • Deluxe family room: De familiekamers bevinden zich in hetzelfde gebouw als de deluxe kamers. Ook zijn hier connecting kamers aanwezig.
  • Villa: De villa’s liggen aan een privé zwembad, iets verder van het restaurant. Mooie en ruime kamers met een zeer grote badkamer. Ook is er een buitendouche aanwezig en kunt u op de veranda genieten van uitzichten op de omliggende omgeving.

 

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Zwembaden
  • Massagefaciliteiten

 

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën