Bangkok, Mekhala boot

Thailand

De prachtige teakhouten boten van de Mekhala cruise werden vroeger gebruikt voor transport van rijst naar de zee. Vanuit het noorden en midden van Thailand verzamelde men de zakken om per schip te vervoeren. Sinds een jaar of 30  maakt men geen gebruik meer van deze mooie boten, dit is simpelweg te duur. Een prima functie voor deze authentieke boten was snel gevonden.

Locatie
Accommodatie

In het ruim zijn 6 hutjes gebouwd, allen voorzien van 1 tweepersoonsbed op een verhoging (als in een stapelbed) en een 1 persoonsbed aan de zijkant. Er is een toilet, douche en wastafel twee trapjes naar beneden. Het is erg knus zo gezegd. Een klein raampje verschaft een beetje daglicht. Overigens is het niet de bedoeling om in de hut te zitten, daar is het veel te leuk voor op het dek.

Voorzieningen

De boottocht is helemaal tot in de puntjes verzorgd. Alle maaltijden vanaf de lunch op dag een tot en met de lunch op dag twee. De kwaliteit van het eten is uitstekend. Mocht u een glaasje wijn willen drinken of een andere alcoholische drank dan kan dat tegen bijbetaling.

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën