Chiang Mai, Little Village

Thailand

Ongeveer 20 kilometer ten zuiden van Chiang Mai ligt in een dorpse omgeving dit familie vriendelijke resort. U verblijft in traditionele teak houten bungalows op palen. De superior kamers zijn standaard voorzien van een kingsize bed en een stapelbed voor de kinderen. Mocht u behoefte hebben aan wat meer ruimte, dan kunt u kiezen voor het longhouse. Dit zijn twee aaneengeschakelde kamers met een connecting door.

 

Het resort heeft een informele sfeer. Loop gerust eens de keuken in om over de schouder van de kok mee te kijken of wellicht wilt u zich juist zelf de fijne kneepjes van de Thaise keuken eigen maken en een kookworkshop volgen. In de tuin zijn diverse faciliteiten voor kinderen, zoals speeltoestellen en een trampoline. Het overdekte terras bij het zwembad heeft een zelfbedieningsbar.

Voor een eventuele fietstocht zijn kinderfietsen beschikbaar, kinderzitjes en aanhanger-fietsen voor kinderen. Ook zijn wandelroutes in de landelijke omgeving met of zonder gids beschikbaar. Tegenover het resort ligt een boerderij waar je kunt zien hoe de gewassen op het land groeien en waar je een kijkje bij het vee kunt nemen.

 

Kortom, de jonge gasten vermaken zich kostelijk en voor uzelf is het ook zeker een fraaie omgeving om te verkennen.

Locatie

Ca. 20 km ten zuiden van Chiang Mai ligt dit sfeervolle verblijf in een landelijke omgeving. Met tien minuten fietsen bent u in Hang Dong, waar winkels en restaurants te vinden zijn.

 

Bent u op doortocht naar de bergregio van de Chiang Mai provincie, maar wilt u niet in de stad verblijven, dan is dit een erg fijne uitvalsbasis met het gezin.

Accommodatie

In de houten bouwwerken op palen zijn eenvoudige maar comfortabele familie kamers gehuisvest. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een badkamer met regendouche. Op de veranda is een aangename loungegelegenheid.

 

Kamertypen:

 

 • De superior kamers zijn standaard voorzien van een kingsize bed en een stapelbed voor de kinderen. Mocht u behoefte hebben aan wat meer ruimte, dan kunt u kiezen voor het longhouse. Dit zijn twee aaneengeschakelde kamers met een connecting door.
 • De standaardkamer, ofwel de budget-optie, is prima, maar eenvoudig ingericht en heeft geen air conditioning. Wel is de standaard kamer voorzien van een ventilator en privé badkamer.
 • Voor gezinnen met meer dan drie kinderen is de self-catered privé villa ideaal. Naast het resort ligt een ruime villa met privé zwembad in de tuin en kook- en barbecue gelegenheid.
Voorzieningen
 • Restaurant waarbij de kok zeker naar smaak van de jongere vakantiegangers kan koken of ter afwisseling Westerse gerechten kan bereiden.
 • Self service bar
 • Ruim zwembad met ligbedden en opblaasbare speelgerei voor de kinderen
 • Klimrek en schommel in de tuin
 • Overdekt  lounge terras met tafelvoetbalspel
 • Gratis gebruik van fietsen met kinderzitjes en kinderfietsen
 • Kookcursus; ook voor kinderen
 • Wandeltochten in de omgeving
Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën