Koh Tao, Charm Churee Resort

Thailand

Een sfeervol en paradijselijk boetiek bungalow-resort gelegen aan een prachtig privé-strand. Om u heen ziet u weelderig groen, palmbomen en een saffierblauwe zee. U kunt er heerlijk snorkelen, zwemmen en zonnebanden. Dé plek om heerlijk tot rust te komen. Zeer vriendelijk personeel en uitstekende service.

Locatie

Zeer goed gelegen aan de tropische Jansom Bay. Op loopafstand van het Mae Haad Beach en bijbehorende pier. Met een korte wandeling bent u in het centrum van Koh Tao.

Accommodatie

De 80 fraai gedecoreerde bungalows zijn voorzien van airco, minibar, privé-balkon en badkamer met douche en toilet. Hoewel er diverse kamertypen zijn, kijken alle kamers uit op de zee en hebben ze een privébalkon.

 

Kamertypen:

  • Sunset villa 1 bed: Deze nieuwe bungalow is perfect voor mensen die op huwelijksreis zijn. Het grote huis heeft een grote zitkamer, slaapkamer en badkamer waarbij u overal een prachtig uitzicht heeft op de zee.  
  • Villa: De villa’s zijn slechts 5 tot 15 stappen verwijderd van de zee. Verder beschikken de villa’s over de genoemde faciliteiten er is er een mogelijkheid tot een familievertrek.
  • Beachfront premier villa 1 bedroom: Deze villa is op het strand gelegen en heeft naast een grote badkamer ook een groot balkon waar u heerlijk kunt genieten van de zee.
  • Sunset villa 2 bedrooms: Omdat deze villa twee slaapkamers heeft, is deze villa perfect voor een familie. Verder vindt u hier natuurlijk ook alle eerder genoemde faciliteiten. 
Voorzieningen

Het restaurant serveert (vis)-gerechten uit de Thaise en internationale keuken. In het hart van Jansom Bay ligt de bar waar u kunt genieten van een lekkere cocktail. Verder kunt u hier heerlijk ontspannen in de spa of verschillende leuke excursies maken.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.