Koh Samui, Zazen Boutique & Resort

Thailand

Dit schitterende resort heeft de toepasselijke naam Zazen wat  wil zeggen “ het vinden van innerlijke rust”. Dat is zeker wat u hier zult gaan vinden in dit resort met een uniek design en persoonlijke sfeer. De bungalows gelegen aan het strand tussen tropische tuinen en met een romantische sfeer maken een verblijf in dit resort een echte aanrader.

Locatie

Het resort is gelegen op één van de rustigere stranden op Koh Samui, Bophut beach. Hier vind u gezellige restaurantjes en kleine winkeltjes en voor de kust mooie oude vissersboten. Heeft u zin om de drukte op te zoeken dan is Chaweng Beach slechts 15 minuten rijden van het resort.

Accommodatie

De bungalows zijn volledig in harmonie met de omgeving. Alle bungalows zijn zo ingericht dat u het gevoel heeft dat u in een echt Thais huis verblijft. Er zijn 11  Garden Deluxe bungalows, deze zijn vlakbij het zwembad gelegen en slechts enkele meters van het strand. Daarnaast zijn er 5 Beach Front Bungalows waar u vanaf uw veranda de zeewind kunt voelen. Het meest luxueuze zijn de Garden Villa’s, hier kunt u met drie volwassenen en twee kinderen verblijven.

Voorzieningen

Het restaurant van Zazen staat bekend als één van de beste op Koh Samui vanwege het menu, de locatie aan het strand en de romantische sfeer.

Voor de kookliefhebbers is het leuk om te weten dat u kunt leren koken van de topkok van het restaurant. U kunt kiezen uit verschillende leuke activiteiten denkt u eens aan windsurfing, duiken of golfen bij het nabij gelegen resort. Uiteraard heeft het resort ook een prachtig Spa waar u kunt genieten van een heerlijke behandeling. 

Rondreizen bij dit hotel