Koh Samui, Six Senses Hideaway

Thailand

Het hotel heeft een adembenemend uitzicht op de zee en de omliggende eilandjes. De villa’s liggen tegen het gebergte in een prachtige groene omgeving met maximale privacy en onovertroffen panorama uitzichten. Zoekt u rust en afzondering terwijl u bent voorzien van alle gemakken dan is een verblijf in dit hotel perfect voor u.

Locatie

Het hotel is gelegen op het noordelijkste puntje van Koh Samui op 20 hectare grond en op slechts 6km van het vliegveld. Alle villa’s van het hotel zijn gelegen tegen de helling van het gebergte.

Accommodatie

Het hotel heeft 66 villa’s en 52 villa’s hebben een privé zwembad dat overgaat in de horizon. Alle villa’s hebben onder andere een buitendouche, bad met geweldig uitzicht, minibar en thee en koffiefaciliteiten. Er zijn 14 Hideaway villa’s , 41 Pool villa’s deze villa’s hebben in vergelijking met de Hideaway villa’s een privé zwembad. Daarnaast bied de villa een zonnedek, buitenbedden en een dinertafel buiten. De 10 Pool Villa Suites bieden behalve meer ruimte een groter privé zwembad en nog meer faciliteiten. Er is één Presidential villa, deze bestaat uit twee slaapkamers, aparte woonkamer, twee badkamers en een privé ingang naar het restaurant.

Voorzieningen

Er is een groot centraal gelegen zwembad, een Spa en een sportzaal. De twee restaurants zijn door de ligging, de inrichting en het eten zeer bijzonder. Er is een restaurant gelegen op het gebergte aan de zonkant waar u kunt ontbijten, lunchen en dineren.

Het restaurant bied heerlijke Thaise maaltijden en heeft thema avonden zoals een BBQ avond en een avond met Thaise dans. Er is ook een restaurant gelegen op de rotsen, met negen terrasdekken met alle prachtige vergezichten op de omgeving.