Koh Phi Phi, Zeavola

Thailand

Dit in 2005 geopende, luxueuze resort staat garant voor een heerlijke vakantie. Het resort is gelegen op het idyllische bounty-eiland Koh Phi Phi. De service is uitstekend en het personeel zeer vriendelijk. Het resort straalt de ambiance uit van een Thais dorp. Dit resort is een perfecte voorbeeld van de combinatie van moderne technieken met de traditionele Thaise gastvrijheid.   

Locatie

Het Zeavola Resort is gelegen in het noordelijke puntje van het idyllische Koh Phi Phi Don Island, ongeveer 48 kilometer van Phuket. Het resort is alleen bereikbaar per boot. Het resort biedt een privé speedboat service, u kunt ook een publieke ferry nemen. Het eiland staat bekend om haar hagelwitte zandstranden. 

Accommodatie

De 48 luxe cottages, gebouwd van hout, zijn voorzien van alle westerse gemakken, zoals een eigen badkamer met toilet en bad of douche, televisie, minibar en telefoon. De kamers zijn 60 m2 groot en kijken uit op het strand. Elke cottage heeft een eigen tuin.

Voorzieningen

Eigen PADI duikschool, watersportcentrum, wasserette, winkel, computer met toegang tot internet, geldwisselkantoor, zwembad.