Koh Phangan, Sunset cove

Thailand

Het Sunset Cove resort op Koh Phangan is een klein en vriendelijk Thais resort gelegen op Ao Chao Phao aan de westkant van het eiland. Gemaakt van natuurlijke elementen en gedecoreerd met de mooiste lokale handwerken past het perfect in de omgeving. Als u op zoek bent naar een rustige en simpele accommodatie op Koh Phangan heeft u hier een goede optie!

Locatie

Sunset Cove resort is gelegen op ongeveer een kwartier rijden van de Thong Sala Pier en het Ang Thong National Marine Park en zo’n 40 minuten naar het bekende Haad Rin strand. Het resort zelf ligt op het prachtige Ao Chao Phao strand dat gezegd wordt een van de mooiste stranden van de westkust van Koh Phangan te zijn.

Accommodatie

De dertig diverse kamertypen beschikken allen over airconditioning, een dvd-speler, koelkast, kluisje en zithoek. De badkamer is buiten en is voorzien van een douche. 

 

Kamertypen:

  • Sea view cottage: Onze favoriet, deze huisjes zijn 37m2 groot en kunnen maximaal 3 personen herbergen. De huisjes hebben een slaapkamer en een zitkamer en kijken uit over de zee. Het slaapkamergedeelte is ongeveer 16m2 groot en is voorzien van airconditioning, een groot bed, kast en kluis. Het zitgedeelte is ongeveer 9m2 en hier staat de televisie met dvd-speler en een koelkast. De badkamer heeft een houten bad en een douche.
  • Suite cottage: Ook deze zijn 37m2 en kunnen maximaal 3 mensen onderbrengen. Hoewel het over dezelfde faciliteiten beschikt als de sea view cottage is dit huisje iets rustiger gelegen.
  • Deluxe cottage: De deluxe cottages hebben een simpele inrichting maar zijn ongeveer net zo groot, maar hebben in tegenstelling tot de andere huisjes uitzicht op de tuin. Het strand en het zwembad echter zijn slechts op 30-40 meter afstand. De badkamers hebben enkel een douche, maar verder dezelfde voorzieningen als de anderen.
  • Standard cottage: Deze cottages zijn ook simpel ingericht en met 20m2 een stuk kleiner waardoor geen extra bed geplaatst kan worden. Ook hebben de badkamers geen bad en kijken deze uit op de tuin.
Voorzieningen

Gasten kunnen in dit resort gebruik maken van een sportschool, vele watersportfaciliteiten aan het strand en de bibliotheek. Daarnaast is er een excursiebalie waar u diverse dagtochten kunt boeken. 

Natuurlijk is er ook een restaurant, het Sunset Terrace Restaurant, waar u kunt genieten van een à-la-carte menu met internationale gerechten. Ook is er een heerlijk zwembad met een bar waar cocktails en snacks worden geserveerd.