Koh Mak, Lazy Day resort

Thailand

Het Lazyday resort op Koh Mak is een heerlijk vreedzaam plekje in het zuidoosten van het eiland gelegen aan het Ao Kao strand. Aan dit strand heeft u de mooiste zonsondergangen en kunt u genieten van pure rust. Het gezellige en drukke gedeelte van dit stukje eiland is wat verder weg, maar voor een ieder die een rustig plekje zoekt met een aantal restaurants op ongeveer 10 minuten gelegen, is dit een ideale plek!

Locatie

Dit resort is gelegen op het eiland Koh Mak op ongeveer vijftig minuten per boot van Trat. 

Accommodatie

In dit kleinschalige resort kunt u verblijven in 12 bungalowachtige accommodaties die allemaal op zo’n 20 meter van het strand gelegen zijn. Een schitterend uitzicht op zee vindt u dus vanuit elk huisje! Alle bungalows zijn in ieder geval voorzien van een koelkast, thee- en koffiezet faciliteiten, aiconditioning, heet water, een haardroger, een kluisje en WiFi internet. Er zijn vier verschillende kamertypen: Sunset Twin (34m2), sunset single (34 m2), sunset twin extra (42 m2) en de lazy (56 m2).

Voorzieningen

In het restaurant kunt u genieten van zowel Thais als Westers eten van vroeg in de morgen tot laat in de avond. Heerlijk is het ook om eens te gaan barbecueën in de prachtige tuin. 

Daarnaast kunt u uiteraard een heerlijke massage nemen of juist actief de dag besteden. Het resort helpt u overal waar mogelijk als u bijvoorbeeld een dag wilt duiken of fietsen. 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.