Koh Libong, Libong beach resort

Thailand

Het grootste eiland in de Trang Archipel is het eiland Koh Libong en daar is het kleine en eenvoudige resort Libong Beach resort gelegen. Als u op zoek bent naar een plek waar u in rust zonder al te veel luxe kunt genieten van de natuur, stranden en mooie zonsondergangen is dit een prima plek om te vertoeven.

Locatie

Ban Maphrao is de plek waar de veerboten na een half uur varen aankomen en hiervandaan is het nog een klein stukje rijden naar het resort. Het resort is gelegen aan een prachtig wit zandstrand. 

Accommodatie

Het resort beschikt over verschillende bungalows met zicht op zee, maar niet allen zijn direct aan het strand gelegen. De bungalows beschikken niet allen over airconditioning, maar u kunt hier wel 24 uur gebruik maken van elektriciteit. De kamers zijn eenvoudig ingericht met hout, riet en bamboe, maar zijn voorzien van comfortabele bedden en een badkamer met douche en toilet.

Voorzieningen

Het bijbehorende restaurant biedt de gasten een keur aan Thaise en westerse gerechten en ook kunt u hier genieten van een lekkere cocktail of verse fruitdrank. Op het strand vindt u een aantal strandbedden en hangmatten waar u gebruik van kunt maken. 

Het resort verhuurt verder nog fietsen, scooters en kano’s en ook kan het resort diverse boottochten organiseren. 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.